Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Posledná časť sa nám z Japonska presúva do USA. Bohužiaľ za mňa je to rozhodne najslabší článok série. Herci sú sympatický ale ich výkony až sú celkom priemerné. Atmosféra filmu je úplne slabá. Príbeh sa nám posunie o pár rokov dopredu. Príde na scénu jedna postava o, ktorej ani nebola reč v prvých dvoch filmoch, čo mi príde trochu zvláštne ale čo už. Scenárista asi rozmýšľal nad obedom, keď písal scenár pre hlavnú postavu. Na jednej strane sa snaží pomôcť rodine a na druhej strane, keď príde riešenie problému, tak ho odmietne, teda dôjde jej to až na záver. Film môžem odporučiť ale iba na jedno pozretie. Celkové hodnotenie za mňa je 50%. ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe, neboť předvídatelnost.. přímočarost.. a plytkost děje, naprosto nelogické chování postav.... je až do očí bijící.. jediné proč jsem dal dvě hvězdy je, že postava Kayako, je doopravdy děsivá, její plížení..sekané pohyby.. a takový divný hrdelní zvuk.. hrrrrrrgrrrrrr... hustý.. měl jsem docela problémy následující večer usnout.. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám sérii Grudge a Ju-On velice rád tak tento díl je největším zklamáním!Asi už je proto že se režie nechopil sám Takashi Shimizu ale je pouze jako producent.Fim postrádá atmosféru a to právě dělá z této série nejvíce..je to opravdu špatný pokus udělat pokračování už se těším na verzi kterou připravuje právě Takashi Shimizu.To´hle je bída!! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Stupidní „navazovačka“ v úvodu. Tak jsem si říkal, jednoho děcka bychom se v hororu zbavili, ale ouha, vzápětí se objevuje další, o co hůř je to holka a co nejhůře, je to astmatička. Pak už se jen opakuje stále dokola to, co už bylo předtím. Tak tedy nic nového, můžeme se „těšit“ na dalších dvacet pokračování. Někdy jsem už film z nudy přejížděl. Takže lze jen pochválit oněch pár efektů, ale už ohleděných. 201206218714/9030++++++++++++++++++ Vcelku souhlasím s mým starším komentářem, ale tu dvacítku bych přeci jen dal. Když to sečtu, plus ten závěr, tak to vyjde. Jinak však trvám na to, že to bylo stále dokola totéž. Mimochodem, jen pro pobavení, v tomto díle počeštili jména rodiny Saeki takto. Matka, předtím Kyoki nebo Kaoki jako Kagiako a jednou dokonce jako Kayaking. Otec původně Takeo je Takei a syn zůstal jako předtím, tedy Toshio.       20200507 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama