Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

obitus 

všechny recenze uživatele

Jen málokterá horrorová série dokázala během několika málo let naprosto devalvovat sebe sama a od jednoho z nejstrašidelnějších filmů všech dob (původní japonský videofilm) se během desetiletí přesunout k jedné z nejnudnějších duchařin. Nefunguje tu naprosto nic, novinky jsou hloupé (ten luk, proboha), to staré a osvědčené se už prostě muselo okoukat. Dlouhé vlasy, mňoukající chlapeček a obrovská dávka nudy. Ruce pryč. ()

jerenymo odpad!

všechny recenze uživatele

Výsměch.... bral sem ohled na to, že tento díl vyšel jako video film,ale stejně si nemůžu pomoct. Těžká nuda od prvních minut víte jak to dopadne, klučina, ze kterýho mi v první dílu opravdu těžce běhal mráz po zádech je zde ztělesněn nejspíše 15ti letým klukem...což je dosti úsměvné a samotná jeho maminka, která opět v prvním díle byla děsivá je zde znázorněna jakousi ženou (nejspíše s parkinsonem) v bílém pyžamu, která se plazí všude a povšem....dle mě ta žena měla hlad a proto otvírala na všechny hubu a plazila se po nich.... jinak se tento počin nedokážu vysvětlit.... doufám že už další díly nevzniknou, páč prznit takhle první díl je opravdu hanba. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel už slabej odvar dobrého prvního dílu a aspon průměrného druhého dílu, tady tohle už je silnej odvar. Úplně jinej příběh a bohužel hroznej, scénář je plný klišé a pokud bych se chtěl vyděsit tak smůla ani jedna atmosférická scéna, všechny lekací scény jsou zabité a nudné. A navíc ti duchové..... ty mi teda daly, kočičího kluka vyměnil nějakej Američan kterej vypadal neuvěřitelně hrozně. A ta ženská v roli ducha byla fakt tragická a nesahala původní ženský ani po kotníky. Já se ptám proč! Proboha proč to tak změnily, i ta dvojka jakž takž fungovala ale tohle ani náhodou. A navíc je tu bonus v podobě Smithové která je děsně ale děsně přehravající. 2 dávám jen za to že to je prostě nenávist ale jsou to hodně slabé 2*. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tohle už byl slabý odvar předchozích dvou dílů. Líbí se mi sice, že byla zachována přímá návaznost, jako v předchozím díle, ale Smrtící nenávist 3 už neoplývá tím tajemnem a strašidelností jako dřív. Možná má svůj díl i okoukanost, protože se prakticky nic od jedničky nemění. Průměr si však tento horor zaslouží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama