Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Ak som dal prvej časti ***** tak musím aj tejto. Asi nieje veľa užívateľov, ktorí dajú plný počet, ale v rámci takej akčnej podívanej to uspokojí na 100%. Ja osobne nemám nič, čo by som mohol tomuto filmu vytknúť. Akčné scény (všetky) sú krásne prehľadné, dynamické a rychlé. Nenašiel som žiadne hluché miesto alebo pauzu, kde by film stratil na obrátkach. Veľmi odporúčam všetkých, ktorí majú radi akčné filmy tohoto typu. 85% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

O čom bol prvý diel si už veru nepamätám, no to je v poriadku, pretože viem, že tam bolo veľa kvalitnej akcie a bavil som sa. Najväčí problém pokračovanie je, že akcie je málo a dokonca mám pocit, že aj kvalitatívne si pohoršila. To v dosledku dalo len viac vyniknúť dementnosti zvyšku filmu. Scénu s prezlečeným policajtom za šlapku nemohli myslieť vážne. (3/10) ()

Reklama

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Po zkušenosti z prvního filmu jsem rezignoval na to, že bych se mohl dočkat nějakého rozumného scénáře a těšil jsem se, že si užiju ultimátní parkourovou jízdu. O to větší bylo zklamání, že nebyl plně využit potenciál ústřední dvojice, zejména Davida Bellea, což je, myslím, velká škoda! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl mi vychází ještě za 3 hvězdičky, ale ty jsou hlavně za povedenou a přehlednou choreografii soubojů. Co se týče příběhu je to dost na hraně. Ztráty na lidských životech? Pohoda. Amerického prezidenta vyměnil Francouz a máme tady na kontinentu nečekanou horkou novinku z USA. A ty klíčky, tlačítka, naléhající velitel armády. Tohle už je opravdu obehraná písnička. Kdo tento typ filmů někdy viděl nechť přetočí filmové kecy a vychutná jen povedené souboje. PS: Dost se mi líbilo na závěr komando poskládané z celé směsice obyvatel planety. A celé to je jedna velká reklama na tetovací salóny:) 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to o moc horší než první díl, spíše mi to přišlo hodně podobné, kdy se hraje na to, že zde není úplně špatný nápad a celkově zpracovaný scénář, nechybí zde humor, hlavně úvodní scéna je super, a samozřejmě je zde povedená a docela drsná akce. Ani tentokrát mě to ale nedovedlo opravdu nadchnout. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Damien (Cyril Raffaelli) bojuje v sídle drogových magnátů a urputně se snaží uchránit cenný umělecký obraz, padá během palby nepřátel obraz přední stranou na zem. Když jej však v dalším záběru Damien (Cyril Raffaelli) odkopne do místnosti s kokainem, je na zemi stranou zadní. (DivX)
  • Natáčelo se 14 týdnů. (KucC)
  • Film sa natáčal v Paríži vo Francúzsku a Belehrade v Srbsku. (Laslo)

Reklama

Reklama