Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Vital 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se boogeyman vrátil opět jako přízrak,tak scénáš a celý příběh mi až moc připomíná Noční můru v Elm Street,taky potřeboval aby v něho věřili,taky tam byly hektolitry krve..Jestli tohle náhodou netočil nějakej jeho fanda a úplně závěrečnej konec s holkama na koleji byl neskutečně stupidní a okoukanej.Film jako takovej není špatnej,jen dotáhnout děj. ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Špatní a nesympatičtí herci, ubohé triky, zářivě červená krev, primitivní horrorová koncepce jako příklad toho, jak se to nemá dělat. Erin Cahill by se se svými schopnostmi spíše uplatnila v natáčení porna. Režisér Gary jones dodnes nenatočil nic dobrého... A to jsem si původně myslel, že bych tři hvězdičky ustál i u horšího filmu. F***ck! ()

Reklama

Henk 

všechny recenze uživatele

Ke třetímu dílu série Boogeyman jsem přistupoval s velkou nedůvěrou a bohužel mé obavy se naplnily. Ačkoli úvodní scéna ve vaně a posléze v posteli má velký potenciál,nedokázali z něj tvůrci pro diváka vytěžit takřka vůbec nic. A tak je to prakticky celý film. Hvězdička za snahu a druhá za blondýnku na konci. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Existence Boogeymana je jen temnota v nás. Ale co když právě to ho dělá něčím skutečným ? Nějak jsem nepochopil činnost Audrey ( Nikki Sanderson ) , která se sice bojí Boogeymana, ale přesto se zavře sama v pokoji a ještě se jde podívat do šatníku. Sarah ( Erin Cahill ) pak Boogeymana zahlédne, ale stejně nechce věřit. Děj filmu docela pomalu pluje ke konci, jen když se na scéně zjeví Boogeyman, začne kamera šílet, skákat a mlátit sebou až z toho bolí oči. Někdy jsem měl pocit, že se tvůrci hodně dívají na Noční můry z Elm street a čerpají z toho nápady. Boodeyman se dostal tam, co spousta filmů na pokračování. Třeba Anakonda ta jde taky z kopce, přesně jako Boogeyman..... Dobře, přiznávám, že se bojím..... ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

idiotské dialogy teenejdžerů bortí už i tak rozviklanou konstrukci příběhu, který chtě nechtě je okatou vykrádačkou mnoha snímků. To, co jsem si odnesl od trojky bugimana je především údiv nad digitálním ksychtem strašáka a v pozitivním slova smyslu nějaký ten krvavý efekt, proto hodnotím nízkou 3/10. Osobně se považuju za prudiče těchto teen-horrorů, ale komu dětinské tlachání nevadí a viděl například v Prom Nightu "to svoje", enjoy! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama