Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Skupinka lovců odměn pronásleduje nejnebezpečnější zločince galaxie. Ráda zachrání svět... pokud jí někdo dobře zaplatí. (Netflix)

Diskuze

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

OT: Šílenec je výraz pro obě pohlaví, šílenkyně zní blbě, nitpicker :).

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Keanu Reeves je jediný člověk co by kdy mohl hrát Spika :) A Bruce Willis je další z těch co by nemohli hrát Jeta :)A Yoko Kanno je žena :)

arnecht

arnecht (hodnocení, recenze)

myslim si, že Bruce by se na Jeta hodil, no ale uvidíme, jak se s tim poperou. třeba takovej casting na poslední startrek dopad dobře. a něco mi řiká, že 2011 asi nestíhaj, což je ale jedině dobře. ať si daj záležet.

na příspěvěk reagoval LeKino

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

Tohle je absolutně subjektivní, každopádně bych nechtěl nějaké druhořadé herce protože vypadají podobně jako ty postavy. Bebopa jsem viděl pár let zpět, snažím se nerewatchovat a už ho jen poslouchám (Yoko je šílenec), ale Jet pro mě je typ kterého člověka kterého si nedokžu představit usmívat se...

Pokud je pravda že Keanu má Bebopa rád, tak proč ne, to je jedna z nejdůležitěchíě věcí, aby ten herec šel do filmu s tim že chce udělat co nejlepší práci, nechce předlohu zostudit...

Další věc je také že herců a hereček je tolik, že nekdy je těžké si všimnout kdo by byl nejvhodnější, lidé obvykle navrhují jen ty které mají rádi, které znají nejvíc, ale nemohou znát všechny...

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Já si maslím, že by to mohlo dopadnout dobře. Spíš v to doufám. A nemyslím si, že by měl Reeves jen jednu hereckou pózu... Ve zmiňuvaném A scanner darkly toho ukázal dost i přesto, že to bylo převedeno do kreslené podoby. Pro mě je to PAN herec. A netušíte někdo, jestli už se nezačalo natáčet? Vzhledem k premiéře příští rok už by se celkem mělo začít...

Uživatel Jigvell smazal svůj příspěvek.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Protože Keanu Reeves je spolu se Stevem Martinem a Patrickem Stewartem nesmrtelný. Počkejte až za 20 let bude vypadat pořád stejně :)

Aver7n

Aver7n (hodnocení, recenze)

Na tohle se strašně těším, keanu se na spika totálně hodí, na 46 vůbec nevypadá a s make-upem bude perfektní.

Zax

Zax (hodnocení, recenze)

No, bojim se bojim, aby to nebyla jen nějaká zhůvěřilost. Jako než to natočí, času dost, všechno to závisí na věrnosti scénáře, na zápalu režisérá pro originál, a na nevměšování producentů. Já vím, je to hodně podmínek, ale nehodlám nad tím lámat hůl. Keanu je průměrný herec a přesto se v A Scanner Dakly sešlo hodně šťastných náhod a vylezlo to jako věrná předloha...
Jediné co bych opravdu chtěl je půvdní hudba. CB bez Seatbelts je asi jako rozdíl Hellsing a Hellsing Ultimate (hový kabátek, otřesná muzika, boží původní je ta tam).

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

Tak nic se nestane, když to zkazej. Přinejhorším pak bude v kontrastu vypadat originál ještě o něco líp a možná to přiměje, aby se na anime podívali další lidé. Jinak si představ Reavese se Spikovýma vlasama a lehce na drogách a podle mě neseženeš nikoho vhodnějšího, nebo víš snad o někom podobnějším? Jen se bojím, že ho bude hrát způsobem, jako hrál v Matrixu nebo Equillibriu a dalších akčňárnách... to by bylo zlé

Uživatel Jigvell smazal svůj příspěvek.

Tionois

Tionois (hodnocení, recenze)

Když mě přešel prvotní šok, tak jsem si řekla, že dám filmu šanci. Jenže tady bohužel není řeč o překonání anime, ale o snaze se ke kvalitě příběhu přiblížit co nejvíc. Doufám, že to vyjde, v opačném případě bych Spika musela oplakat podruhé. Nejnovější zprávy, co jsem našla, bylo tohle: http://splashpage.mtv.com/2009/09/22/exclusive-keanu-reeves-says-cowboy-bebop-movie-getting-a-rewrite/ (přepisovat scénář, kterej byl věrnou adaptací? doufám, že dají pryč efekty a zbytek nechaj)

worth

worth (hodnocení, recenze)

no vzhladom na to, ze spike špígel :) je charakterovo uplne ina postava ako je keanu zvyknuty hrat, tak bude musiet objavit nejake nove vyrazy alebo si pospominat na svoju ranu tvorbu :) ci je treba to prerabat neviem, ale ide o prachy a ked sa to podari, tak preco nie...

Lumpík

Lumpík (hodnocení, recenze)

Je vůbec třeba předělávat Bebopa ? .. zvlášť hranou verzí .. a Keanu má podle mě jen jednu hereckou polohu, stále jeden a týž výraz, tudíž se bojím, že budu mít pocit, jako kdyby se "mimozemšťan" "neo" "z domu u jezera" ocitl ve vesmírné lodi .. no uvidíme, zvědavost veliká !

hickok

hickok (hodnocení, recenze)

REŽIE SE UJME UWE BOLL!! :-D Né vážně; nedávno jsem sledoval film Cowboy Bebob (2001) a musím se přiznat, že bych si tam keanu docela dobře uměl představit :)

worth

worth (hodnocení, recenze)

napis daku kacicu ako, ze rezie sa ujima uwe boll a hned sa to tu rozviri :D

worth

worth (hodnocení, recenze)

ja myslim, ze wachovski sa zdiskreditovali uz s pokracovanim matrixu... ale som zvedavy, komu to daju, dajte este nake navrhy :)

Související novinky

Cowboy Bebop se zdrží

Cowboy Bebop se zdrží

19.10.2019

Herec John Cho (Star Trek) byl vážně zraněn na place chystaného seriálu Cowboy Bebop od Netflixu. Cho si poranil koleno a vzhledem k tomu, že má v hrané adaptaci slavného anime hlavní roli, musí se… (více)

Cowboy Bebop našel hlavního hrdinu

Cowboy Bebop našel hlavního hrdinu

05.04.2019

Hlavní roli Spikea Spiegela v chystané hrané adaptaci anime Cowboy Bebop nakonec ztvární herec John Cho (Star Trek, Pátrání). Desetidílný seriál produkčně zaštítí Netflix a kromě výše zmíněného herce… (více)

Tak už se rozhodni, Keanu!

Tak už se rozhodni, Keanu!

17.01.2009

Keanu Reeves toho během propagačních rozhovorů ke Dni, kdy se zastavila Země, navyprávěl o své budoucnosti opravdu hodně. Ve kterém z filmů jej tedy uvidíme? V „šéfkuchařském filmu“ Davida Finchera,… (více)

Reklama

Reklama