Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo KÝČ je v tomto nesnesitelném snímku prezentováno od první do poslední minuty, včetně hereckého obsazení, které nakopalo tomuto filmu kou.. podruhé. Komentář uživatele lesumira o vydírání filmem a nasranosti na každého kdo se na tomto filmu podílel je zcela přesný... - 28. 1. 2012 - 0% ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

Herci, kteří mě obvykle pobaví, tentokrát zklamali. V komických pasážích to bylo slabé a ploché, ty dramatičtější občas i šikovně zasáhly a někoho možná i donutí pustit nějakou tu slzičku. Jinak musím smutně konstatovat, že se z toho dalo vykřesat mnohem víc. Láska na první pohled to nebyla a podívat se na to podruhé? Za to mi to nestojí. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hořko-sladké romantické drama, které z mého pohled drží nad vodou dvojice Eckhart a Anistonová (oba moji oblíbenci). Bez nich by to bylo zřejmě horší, jelikož dějová linka, ač velmi oduševnělá a hrající na city, tak nefunguje tak, jak by bylo záhodno. Chybí tomu trochu více opravdovosti. Jak jsem nevěřil těm Eckhartovým sezením, tak jsem naštěstí věřil jeho vztahu k ženě a později k Jennifer. Takže spíš 7/10. ()

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem vyrazila s kamarádkou protože nic lepšího v kině zrovna nedávali a já si říkala, že když už nic, tak je tam aspoň Jennifer a sympaťák Aaron. A já vím, že ten název zní strašně kýčovitě a spíš k podívání odrazuje než navnazuje, ve výsledku jde ale o překvapivě příjemný film s civilními hereckými výkony – za všechny vyzdvihnu skvělého Johna Carrolla Lynche. Jasně, příběh jede v zajetých romantických kolejích, ale kolik nešablonovitých filmů v tomto žánru ještě vzniká? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama