Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

laik_60 

všechny recenze uživatele

Klasický americký „doják“ zaslzujúci unavené oči divákom (-čkám) túžiacim po niečom romantickom, čo sami nezažili alebo to bolo už dávno. Príbeh o spisovateľovi (psychológovi) ktorý pschoterapeutickými sedeniami chcel riešiť bolesti duše iných, pričom sám si pomôcť nevedel ... pokiaľ .. nestretol krásnu Jenifer (atkinson). Na filme ma štvalo, že režisér aj scenárista chceli urobiť psychológov pomaly zo všetkých nie len z diváka, ale aj z postáv vo filme, veď uznajte jednoduchá kvetinárka a ... psychológ .. alebo nejaká vdova podávajúca pracovný opasok stavbárovi, či mariňák (svokor), ešte aj papagáj kakadu zohral svoju psychologickú rolu :D. Príbeh samozrejme - ako inak - končí sladko, usmrkano s búrlivým „stendigovejšn“. Napriek priemernému hodnoteniu film si ponechám, a budem ho premietať kamarátkam v dome dôchodcov, a vyprávať o ňom babkám na prechádzke v parku či v cukrárni už teraz vidím tie „visiace pohľady a otvorené ústa s lyžičkou krémešu zastavenou na polceste ako ma nútia vyprávať ďalej tento sladký krásny príbeh o „láske na druhy pohľad“. AJ keď sa domnievam, že taká láska neexistuje, nič nie je také na druhý tretí ... sedemnásty pokus. Každá láska je jednoducho láska iná a jedinečná . To máte ako víno rovnakej odrody, produkt rovnaký ale podstata je vždy iná, a v tom je čaro ročníka a života. Jo a naviac, ten ... ten ... Echart mal vo filme moooc perfišné poltopánky. :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Love happens aj štyridsiatnikom. Hlavne, ak vyzeráte ako Aniston a Eckhart. Love happens aj v tridsiatke, ale ide to už omnoho ťažšie ako v dvadsiatke, hlavne, ak nevyzeráte ako Aniston a Eckhart. Ešte že ich máme, môžeme si žiť potom život plný predstáv, že to v živote chodí tak, ako vo filmovom mainstreame. Len by nám to mali podávať zábavnejšou formou. ()

Reklama

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

I kdybych se na ten film znovu podíval za několik let, tak láska na druhý pohle dz toho nebude. Ne, zvýší se znovu tlak a budu nasranej na každéjho, kdo s ena ýhle slátanině podílel. Slátanině neuvěřitelnééé, který vydírá, romantiku produkuje po malých nevydařených částech a dvě hlavní hollywoodské stár stojí za houby! Aniston se hodí opravdu jen do romantických komedii nebo spíš hodila, nerad to říkám, ale ta už patří do starého železa. A Eckhart mi nesedí v žádné roli. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Máte chuť na klasickou romkom s Jennifer Aniston v hlavní roli? Ano? Tak si vyberte jinou. Protože ona sice hraje jako v celé řadě svých romantických komediích, má vyladěný styl, je milá, roztomilá, trhlá, její mikrosvět funguje. Ale příběh jejího protějšku je úplně z jiného filmu o velkých bolestech zármutku a potlačených citech. Síla, s jakou Aaron Eckhart hraje svého vdovce by směle mohla v jiném filmu konkurovat například Zrození s Nicole Kidman. A dohromady to bohužel nefunguje ani omylem. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Film, který způsobil rozmazání mé řasenky a díky tomu teď vypadám jako zombie....tak ... ještě vyhodit pár posmrkaných papírových kapesníčků a začnu se konečně věnovat psaní komentáře.... Já si zatím nedokážu moc dobře představit, jak bych se chovala, co bych říkala nebo jak bych byla schopná fungovat dál, kdyby mi někdo opravdu blízký umřel ... Ve filmu byly okamžiky velmi dojemné, opravdu velmi a za to jak mě dostaly tam kam měly, dávám své tři hvězdičky. Co mi zkazilo dojem dokonalé romantiky .... tak to byla absence určité dějové linky, klasický americký zvyk jako jsou skupinové terapie a na konci, že jeden začne tleskat, pomalu se k němu připojí další, až tleská celý sál, všichni jsou dojatí a vstávají ze svých sedadel ... tak tyhle momenty mi tam vadily nejvíc. Na druhou stranu si myslím, že tento film chtěl prezentovat hlavně to co se v člověku odehrává nebo co prožívá, když se v životě setká s takovou tragédií. Jen jsem byla překvapená, že v tak celkem béčkovém scénáři hrálo tolik zajímavých herců. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno