Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

teutates 

všechny recenze uživatele

Netreba to brať veľmi vážne... opäť jedna z jednohubiek, ktoré sa snažia o hlbší podtext, ba dokonca myšlienku a aj keď niesu vo finále častokrát úspešné, priemernosť spĺňajú. Príjemní a dobrí herci (myslím si, že obaja sú veľmi schopní, aj keď nejde o ich najlepšie snímky) no a snaživá réžia, ktorá síce tlačí na pilu... ako prvotina fajn. 6/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro Jennifer je nálepka přesně této typické postavy přidělena už do konce života, ale Aaron mě hodně překvapil, jelikož působil jak jako "tvrdý" člověk, který pomůže všem lidem okolo, tak i jemně, který si rozuměl s Jennifer a zas takový tvrďák to není. Kupodivu se mi přiznání na konci filmu líbilo a snímek to nějakým způsobem slepilo dohromady. Film jsem si příjemně užila a lehce se u něj pobavila. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jako oddychovku, což se také podařilo. Nicméně na mě byl tento film zbytečně dlouze natahovaný, mít klasických 80 minut by mu dle mého slušelo mnohem víc. Sice se zde objevili vcelku zajímavé charaktery, příjemné obsazení a z počátku slušný děj, ale i přesto mi to přišlo chvílemi dost fádní. Pro mě bohužel podprůměr (Viděno: 03.09.2010) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Z valné většiny typický romantický film, který hned na začátku ztroskotá na hlavní pointě romantického filmu - mezi hlavními hrdiny totiž není žádné pouto, žádná přitažlivost. A to, že si Aniston najde dalšího "kluka" hned dva dny po rozvodu je dalším filmovým snem. Já vám vlastně ani nevím, proč jsem se na film chtěl dívat... asi kvůli Eckhartovi, kterého mám rád. Zde však i přes veškerou snahu působí nevěrohodně, což hážu na bedra pana režiséra. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Jakoby ingredience míchala sama velká Marie Poledňáková. Vykalkulované a přeslazené nic. Samosebou tam musela být zajímavá povolání, smrt manželky, zachráněný pes...a v neposlední řadě krásný herec v hlavní roli. Scéna s vypuštěným papouškem kakadu, který žije v horké Austrálii v hejnech, do studeného Seattlu, což byla samosebou jeho smrt, byla scela jistě symbolická a vysoce artová. Ovšem nesmyslnost této akce by pochopilo i dítě. Srceryvné setkání s tchánem (jak se dověděl, kdo mu ukradl papouška?) na závěrečné přednášce a sebeodhalení, po kterém diváci teskají, vstávají a pláčí, to je přesně pro amerického diváka. Ryanův obchodní partner řekl - to byla realita. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)

Reklama

Reklama