Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Jakoby ingredience míchala sama velká Marie Poledňáková. Vykalkulované a přeslazené nic. Samosebou tam musela být zajímavá povolání, smrt manželky, zachráněný pes...a v neposlední řadě krásný herec v hlavní roli. Scéna s vypuštěným papouškem kakadu, který žije v horké Austrálii v hejnech, do studeného Seattlu, což byla samosebou jeho smrt, byla scela jistě symbolická a vysoce artová. Ovšem nesmyslnost této akce by pochopilo i dítě. Srceryvné setkání s tchánem (jak se dověděl, kdo mu ukradl papouška?) na závěrečné přednášce a sebeodhalení, po kterém diváci teskají, vstávají a pláčí, to je přesně pro amerického diváka. Ryanův obchodní partner řekl - to byla realita. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jako oddychovku, což se také podařilo. Nicméně na mě byl tento film zbytečně dlouze natahovaný, mít klasických 80 minut by mu dle mého slušelo mnohem víc. Sice se zde objevili vcelku zajímavé charaktery, příjemné obsazení a z počátku slušný děj, ale i přesto mi to přišlo chvílemi dost fádní. Pro mě bohužel podprůměr (Viděno: 03.09.2010) ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Filmů v podobném duchu se najde určitě spousta a o to důležitější bylo, že jsem se nenudil. A bylo to tím, že všechno "již dříve někde viděné", do sebe zapadalo. Jsem rád, že v popisku není zmíněno romantická komedie, protože ačkoliv se párkrát člověk pousmál, tak má jít opravdu hlavně o vážný snímek. A to natočený s lehkostí, že i kdyby tam nehráli dva zástupci mého top 10 (Eckhart + Aniston), kvůli kterým dávám o deset procent víc, tak i přesto bych zůstal u tříhvězdičkového hodnocení. 70 % Oblíbená část- Eckhartovo "já nic, já muzikant" na pohovce při hledání nápisů na zdech ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Tento film se nedá srovnat s takovýma peckama jako Láska nebezská nebo Zápisník jedné lásky, ale může se hrdě být do prsou, že se o to pokusil a neskazil. Dokonce i slza ukápne. Aaron není můj oblíbenec, ale kriticky musím říct, že jsem neviděl s ním film, který by byl špatný nebo že by snad něco skazil. S Jennifer jim to pekně notovalo, myslím že i nese s sebou jakési poselství, které není kýčovité. Nechápu tak nízké hodnocení. Za mě určitě lepší 4* ()

kisha odpad!

všechny recenze uživatele

V kategorii nejtrapnější filmová scéna roku 2009 byly nominovány tyto filmy a jejich konkrétní části: 1. Love happens - Nákup stavařského vybavení pro Howarda, 2. Love happens - Ryanova závěrečná konfese a následný aplaus vestoje 3. Love happens - Vypouštění papouška na svobodu a navazující Ryanův hysterický výstup ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama