Reklama

Reklama

Druhý muž

  • USA The Other Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest... Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová). Po její předčasné smrti na rakovinu však zděšený Peter náhodou zjistí, že žena měla milence jménem Ralph. Od té chvíle je posedlý myšlenkou na to, jak záhadného muže vypátrat a zabít. Podaří se mu podle odesílaných e-mailů odhalit jeho celé jméno a adresu. Ralph (Antonio Banderas) je uhrančivý španělský elegán, který pobývá v Itálii. Peter se s ním začne inkognito setkávat v šachové kavárně a během „přátelských" rozhovorů vyslechne všechny detaily o Lisině nevěře. Zjistí i něco navíc, totiž že Ralph oblouznil Lisu s pomocí lží. Vystupuje sice jako zcestovalý boháč, avšak ve skutečnosti je to obyčejný uklízeč, který se může pochlubit jen dluhy a kriminálem... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson je skvely herec a da sa mu zozrat skutocne vsetko. Pribeh o muzovi, ktory po smrti svojej manzelky zistuje, ze tato viedla "druhy" zivot, je sice zaujimavy, avsak spracovanie v tomto pripade daleko zaostava za hereckymi kvalitami dajme tomu ustredneho dua. Problem je predovsetkym v scenari, ktory Neesona nuti robit veci, ktore by clovek v obdobnej situacii len ztazka vykryval, pricom zlom prichadza niekde okolo prvej sachovej partie, kde realnost ustupuje do pozadia a vynaraju sa len zbytocne otazky...skoda, potencial tu bol velky, vysledok je viac nez rozpracity. 2,5/5* ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Mně se The Other Man líbil, šel jsem naslepo do kina a nejsem zklamaný. Mám rád filmy, které někam směřují, vyvolávají v divákovi údiv, úžas a otázky, a pak nastane zvrat, který vše otočí úplně jinam. Já jsem ještě nikdy takový zvrat v jakémkoli filmu neviděl, takže jej spatřuji originálním. A od 96 hodin mám čím dál raději Liama Neesona. Zdá se mi, jako by se do rolí vždy pořádně položil a náležitě si je vychutnal. Romola Garai taky za jedna. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Výborný Liam Neeson i Antonio Banderas, toť asi vše. No, ještě samozřejmě Milano...scénář mě předestřel ženu, která falírovala mezi manželem a španělskobritským milencem a ona umře na rakovinu. Čím více jsem ji poznávala, tím více mi šla na nervy. Moje babička by řekla, pálilo ji dobré bydlo. Ovšem musím uznat, že Banderas by svým kouzlem omotal skoro každou ženu...a ty červené lodičky byly ólalá ! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy dám. Nebylo to zlé. Zajímavý námět, akorát to bylo zahrané bez jakýchkoliv emocí či náznaku napětí. Délka filmu 80 minut taky není nikterak závratná. Myslim si taky, že pokud je film, ve kterém hrajou taková esa jako Banderas, Neeson a Linneyová, tak to musí být pecka. Což tento film rozhodně nebyl. 55% ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Príklad toho, že isté témy možno omielať stále dokola a formálne v podstate stále rovnako, no aj tak budú mať vždy čo ponúknuť. Konkrétne v tomto prípade skvele hrajúce herecké osadenstvo, dobrú hudbu a niekoľko naozaj silných momentov. Eyre to zvláda na jednotku, momenty aj celok graduje dokonale, dokonca pri konečnej "poslednej" večeri som mal zimomriavky. Avšak skutočnosť, že z celkových 90 minút má aký taký emocionálny podklad asi tak posledných 20 min, nemôžem ísť s hodnotením vyššie. A to hrá Laura Linney ako o život a Liam Neeson chytá druhý (resp. pre mňa zaujímavejší) herecký dych. 65% (MFF Bratislava 08) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Londýne (Hounslow), Ely (Anglicko, Veľká Británia) a v Miláne a pri jazere Como (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno