Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: oblíbená Kristen Bell v krásné roli, sympatický Josh Duhamel, zajímavý Danny DeVito, spíš pohádkovo-romantický příběh, ale takové mám rád, zároveň je to i ztřeštěně zábavné MÍNUS: velká role náhody nepůsobí zrovna přirozeně, ale musíme počítat s tím, že to patří k žánru, některé postavy mi přišli v příběhu i celkem zbytečné./// Shrnutí: Bavil jsem se a to dost příjemně, tahle romantika mi sedla, přesto že byla jednodušší, naivnější a vlastně mohla být o něco delší. Mohla by se líbit i vám./// Celkem 82%/// ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Byla to taková tuctovka. Mladá a úspěsná Beth Harperová( Kristin Bellová) zklamaná láskou odjede do Říma sestře na svatbu. Setkává se tam s pohledným novináčem (Josh Duhamel). Jak prosté. Ještě že procházkou Říma narazí na fontánu lásky a ukradne pár mincí. Beth je najednou jakoby prokletá a začnou se jí hrnout různí napadníci a to celou situaci dramatizuje. Beth si ale ke svému novináři cestu najde. Neříkám,že mě náký scény nepřišly vtipný a že bych se nezasmál. Těch romantických komedí je strašný kvantum a já pak neumím odcenit, když je to všechno na jedno brdo. Celkově 50% ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Rande v Římě jsem si stáhnul cíleně a pro můj pocit odpočatosti a relaxace svůj úkol splil. Takže ať si tu každy háže na ten film špínu ale ja se bavil. Ovšem pár trapných rolí a situaci se zde objeví, ale když tuším o čem film je, tak se na něj logicky nedívám. Kristel Bell příjemná, velká sympaťanda. Její ségra v podání Alexis Dzieny taky hot :-)) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $32,680,633Tržby Celosvetovo $43,042,835Tržby za predaj DVD v USA $8,458,859 //počet predaných kusov 465,363 ║ Ústredná dvojica Kristen Bell a Josh Duhamel dobre vybraná a na pohľad sympatická, čo to zachránia len škoda že nemajú čo hrať lebo režisér Mark Steven Johnson je prvotriedny neschopák pri práci s hercami, rovnako tak samotný scénar je vývarovosť sama, pre ktorú sa dej stáva vrcholovou pasivitou už po 20minútach a gagy so zaľúbencami vyznejú dosť podpásovo strelené mimo, absolútna samoúčelná záležitosť. /35%/ ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell je k sežrání, sympaťák Josh Duhamel jí zdatně sekunduje, ale zbytek filmu nestojí za nic. Kupa klišé v neoriginálním podání rutinéra Johnsona, vtipné pasáže by se daly spočítat na prstech jedné ruky nešikovného dřevorubce a naopak trapných momentů víc, než by bylo u tohoto žánru zdrávo. Další z řady průměrných žánrovek, která je koukatelná především díky hlavní dvojici. 50% ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Když Beth (Kristen Bell) stojí ve fontáně lásky a povídá si se sochou, drží v ruce lahev šampaňského, když se ale otočí k soše zády, najednou je lahev položená na okraji fontány. (Mia...)

Reklama

Reklama