Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

erapo 

všechny recenze uživatele

Zhodnotím to tak, že film nestojí za nič, dokonca ani herecké výkony nestoja za nič (výnimkou skvelá Alexis Dziena) ale film ma zaujal originalitou humoru. Je pravda, že námet je miliónkrát oprášená téma love story, a celkovo je film dosť nudný, ale niektoré scénky - asi 5 alebo 6 ich bolo - ma dokázali vskutku pobaviť, čo sa mi zvyčajne nestáva. ()

danielK 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se tvůrci snažili vrátit se do komedie starých časů typu "Jak ukrást Venuši". Já ty komedie miluju, nápad oceňuji. Bylo to nenucené a milé - malé žluté auto, krásný Řím...škoda jen, že potenciál nebyl využit naplno. Kristen Bell je totiž skvělá komediální herečka, která vždycky v každé situaci vypadá skvěle a přirozeně, Josh Duhamel je kus chlapa, na kterého chtěli nalákat hlavně dámskou polovičku, Danny DeVito je taky moc fajn. Považuji to za mnohem lepší věc než třeba podobné Dopisy pro Jůlii. A soundtrack je taky pohodovej v čele se skvělou písničkou od Taylor Swift. Pro mě to komedii splňuje, určitě by zaloužila alespoň 65% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Každá romantika má nějaké hranice a i když jsou podle mne dnešní romantické filmy na vzestupu, tenhle jim reklamu nedělá. Jedná se o neskutečně přeslazenou věc, kterou jsem naposled viděl v P.S. I Love You a jak všichni víme, příliš mnoho cukru škodí. Komediální část není až tak tragická, ale vtipy jako celek absolutně nezapadají do filmu, tento druh humoru je lepší rozvíjet v jiných žánrech komedií. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: oblíbená Kristen Bell v krásné roli, sympatický Josh Duhamel, zajímavý Danny DeVito, spíš pohádkovo-romantický příběh, ale takové mám rád, zároveň je to i ztřeštěně zábavné MÍNUS: velká role náhody nepůsobí zrovna přirozeně, ale musíme počítat s tím, že to patří k žánru, některé postavy mi přišli v příběhu i celkem zbytečné./// Shrnutí: Bavil jsem se a to dost příjemně, tahle romantika mi sedla, přesto že byla jednodušší, naivnější a vlastně mohla být o něco delší. Mohla by se líbit i vám./// Celkem 82%/// ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že film mě úplně nezklame, protože všechno v čem hraje Kristen Bell už jen díky její zásluze bude minimálně zkoukatelné, čili na 2-3*. Ale tento film mě dostal ještě víc. Nápaditý, vtipný, příjemní herci (až na tu malou sestru Joannu), "nečekaný" konec. Fakt je, že jsem se příjemně bavila a dvojice Kristen Bell a Josh Duhamel mě dostala. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)

Reklama

Reklama