Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 295)

choze 

všechny recenze uživatele

Svůj účel plní tohle hixploitation dobře - vzplanete u něj spravedlivým hněvem vůči hnusným buranským dětským (!) záporákům a zato, co provedli slušným středostavovským hrdinům z města, jim budete přát co nejbolestivější smrt (dalece přesahující přiměřený trest). Taky si budete klást otázku, co byste v té které situaci udělali vy, zanadáváte si nato, jak jsme vykastrovaní civilizací a jací jsou ti dnešní fakani malí zmrdi a zatrne vám při pár chuťovkách (mučení Stevea). Ale hlavně, hlavně se narozdíl od řady podobných titulů (HOSTEL, WOLFCREEK), nebudete ani na chvíli nudit, byť konec na můj vkus poněkud vyšuměl. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Surový snímok, ktorý k nám v tichosti dorazil z Anglicka dokazuje a aj ukazuje, ako by mal vyzerať a kam by sa mal uberať tento thrillerovo-hororový žáner. Partia puberťákov, ktorá spočiatku znepríjemňuje výlet mladému páru pri jazere a neskôr ich ohrozuje na živote, je to, čo dnes vídame čoraz častejšie. To že takýchto dvanásťročných vygumovancov denne stretávame na každom rohu, dáva tomuto filmu zvláštny nádych až mrazivej reality. Bodné rany nožom, ktoré spútaný muž okúsi od každého machra z tejto partie je silnou kávou pre diváka. Samozrejme, nesmie chýbať mobil aby si to mohli nahrať a jeden druhého vydierať. Táto scéna je vrcholom, no zároveň aj zdvihnutým prstom pre všetkých rodičov a samozrejme jedna z najdrsnejších scén. Aj keď som tušil ako sa to skončí, nechcel som aby to takto dopadlo. Priznám sa, že po záverečných titulkoch som to musel rozdýchať a ešte niekoľko minút som hľadel do blba...Komu nevoňal Texaský masaker, Wolf Creek, Motel smrti alebo podobný Fanny Games USA, nech sa tomuto snímku vyhne. Zvyšok, hor sa na jeden z najlepších hororov tohto roku. NO, a ja už idem na ulicu a prvému 12- ročnému vylepím takú-nazvime to preventívnu. Film 9/10. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Velmi drsná letní vybíjená, při níž na jedné straně stojí manželský pár a na druhé partička všeho schopných teenagerů, je napínavá od začátku až do konce. Ovšem sílu takového Vysvobození nemá ani náhodou. Přesto za jedno podívání Eden Lake určitě stojí a moc chyb na něm nenajdete. Je to taková formálně dokonalá, ale hodně chladná brutalitka. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Atmosferu to malo dobru, ale tie nelogickosti. Pane boze, mala som pocit, ze som pozerala parodiu. Ani chvilku som sa nenudila, ale nemozem dat viac ako dva. Bohuzial. Proste som sa viac smiala, pretoze tolko nasilnikov na jednej kope nestretnete snad ani v base... Decka, matky, este aj priroda bola voci chudatku hlavnej hrdinke neuprosna :D:D ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Horor, po jehož skončení se mi nechtělo dělat nic veselého, to je Eden Lake. Je to velmi dobře natočené, napětí se stupňuje v podstatě každou vteřinu a je zde i několik scén, které nejenže šokují, ale zamrazí vás z nich do morku kostí. Přesto nedávám maximální hodnocení ze dvou důvodů: 1) nesnáším když postavy dělají HODNĚ BLBÉ a nereálné věci, a v posledních minutách se mi tedy moc nezdálo, co hlavní hrdinka udělala; 2) dále pak nečinnost ostatních přihlížejících "útočníků v partě" v některých scénkách je také dost ujetá. Jsme jen lidi, tohle bylo fakt moc. Jedno dítě terorizuje - OK, ale celá banda? Hmm. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • Písnička, která hraje na večírku u bazénu, je „Respectable“ od Mel & Kim. (Duoscop)

Reklama

Reklama