Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně celkem povedlo a musím zopakovat, to co už bylo zmíněno- že se konečně podařilo natočit český seriál, který si právem zaslouží vyšší hodnocení než *. Taky musím říct, že hodně záleží na tom, jaký díl člověk zrovna vidí, protože některé jsou dobré, a jiné spíš slabší, ale celkově mě tahle série mile překvapila. ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnání s Nevinnými lžemi, a pak jednoznačně vycházejí pasti jako tisíckrát větší brak, hlavně proto, že je tady ten laciný filmařský alibismus "my jen objektivně ukážeme, jak to všechno jde do kopru" a řešení nikde, Ve lžích člověk věděl, kde udělala postava chybu, nebo to tušil, nebo když to ani netušil, stejnak to spělo k nějakýmu rozuzlení. Tady se všichni chovaj tak nějak normálně, jak bychom se zachovali všichni, nebo většina z nás, a stejnak to jde od desíti k pěti. Řikám za sebe, nechte si to. Pokud neumíte nabízet řešení, fakt - nechte si to. To zkrátka nestojí za to brát do ruky kameru, stačí se rozhlídnout všude kolem. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Když bych to měl porovnávat s podobným seriálem "Nesmrtelní", tak jsou Soukromé pasti krapet horší. Opravdu hodně mě oslovily jen dva díly. Samozřejmě asi nejopěvovanější díl --> Tatínkova holčička a ještě ten s těmi lesbičkami(nevím přesný název). Ano! Ty byly asi vrcholem Pastí. Jinak celkově je to samozřejmě velice zajímavý seriál a aspoň trochu odlišný. 65% EDIT: Po shlédnutí dílu V síti, přidávám tento díl do nejlepších. 70% (ještě jeden hodně dobrý díl a půjdu o hvězdu výš. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není žádné veledílo, ale je to to nejlepší z tvorby TV NOVA. Když jsem to viděl poprvé, nemohl jsem věřit, že opravdu sleduji tuto televizní stanici. Oproti Ulici, či Oridinaci je tento cyklus kvalitativně o několik úrovní výš. A myslím, že dát celé tři hvězdičky za něco pod čím je podepsaná nova, už je něco. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu si zahráli rozvodové právníky v té době nejprestižnější čeští právníci Josef Lžičař a Tomáš Sokol. (sator)
  • Jako hotel, v němž se odehrála zásadní část dění, byl použit zámek Blažkov, jenž se nachází v obci Myštěves. V jednom záběru, kdy Katka (Tereza Ramba) nešťastně pozoruje rvačku mezi Viktorem (Jan Budař) a jeho otcem (Tomáš Hanák), je za Katkou nad oknem vidět erb rodu Ritter von Mallmann, včetně latinského nápisu: „Procellae non terrent,“ v českém překladu: „Bouře neodradí.“ (Nick321)
  • V epizodě "Jiná láska" si jednu z hlavních rolí zahrála Zuzana Stivínová, která v době natáčení měla krátké vlasy. Svou roli proto odehrála prakticky celý v paruce. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama