Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teprve první díl, resp. už druhý, v pořadí a musím tedy říct, že si mi to docela líbilo..Aktuální námět i téma, ale dobré i samotné zpracování zdařilé i po vizuální stránce. Na Novu nezvykle zvučný herecký ansámbl, vesměs civilní herecké výkony. Zatím tedy hodnotím tento novácký projekt vyloženě o ženách a pro ženy kladně, určitě se jedná o nadprůměr z takto už podprůměrné novácké seriálové produkce..Možná by to jen chtělo v některých úlohách obměnit některé herce, poněvadž vidět stále ty stejné obličeje pořád dokola s vlastním podvědomím, že právě na tu svou určitou roli nemají nebo se tam nehodí, mi jako divákovi nedělá dobře:-( Uvidíme, co bude dál, ale jak říkám, zatím je nastavená laťka dost vysoko.... ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má něco do sebe. Příběhy, které mluví za mnoho lídí, kteří něco podobného prožili. To je na výbornou. Bohužel je to však mizerně a lacině zahrané. Česká herecká scéna, jde dle mého názoru do sraček. A na takto plně neprofesionálních seriálech se to projevuje. Jinak věřím, že by z toho mohl být solidní seriál. ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

I. řada: ***. Tatínkova holčička: ***** (tam jsou výkony vážně hodné ocenění!). Něžný vetřelec, Fajn brigáda a Tři do páru: ****. Malý terorista: ** (jediný podprůměrný díl). Zbytek je průměr (***). Celkově tedy průměr, rozhodně ale příslib lepších časů na českých televizích. II. řada: *****. Útěk: *****. Nezabiješ, V síti a Manželství nebo život: ****. Tvůrci sice (téměř) ustoupili od netradičních témat, ale zapracovali na scenářích. Celkově spokojenost. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy zajímavé, jiné méně, ale na televizní produkci slušný nadprůměr. Také herecké obsazení se ve většině případů povedlo, ale co mi vadí je sem tam nějaká ta scénáristická berlička a především nevěrohodné a lacině působící promluvy hlavních postav do kamery. Přesto hodnotím veskrze kladně jako nadprůměr v rámci toho, co obvykle můžeme v televizi vidět a určitě se kouknu i na další díly. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

VSkutku průměrný seriál, ale dalo se to protože Nova ze sebe vydala maximum. Seriál je herecky poměrně dobře zvládnutý, scénaristicky celkem vykleštěný, a že je to ze života? No možné je vše. 1). Něžný vetřelec70%, 2) fajn brigáda50%,3) Jiná láska30%, 4)DNA jako důkaz10%, 5)Láska v moll20%,6)Malý terorista80%, 7)Tatínkova holčička60%,8)Smím prosit o lásku20%,9)Tři do páru40%,10)Riskantní Interview70%,11)exmanželkou snadno a rychle50%. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (14)

  • Nabídku na hlavní roli dostal Michal Dlouhý: „Měl jsem zajímavou nabídku od Terezy Kopáčové na roli tatínka, který zneužíval svoji nevlastní dceru. Bylo to krutý, strašně dobře napsaný, jenže já jsem měl v té době malé holky, navíc tchýně je pediatrička a poradila mi: ‚Nedělej to.‘ Pak jsem viděl, jak to skvěle hraje Mirek Etzler, ale běhal mi z toho mráz po zádech.“ (Zany)
  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)
  • Pro Miroslava Etzlera bylo natáčení epizody "Tatínkova holčička" hodně složité. S rolí se musel dlouho psychicky vyrovnávat. Jak sám přiznal, bylo to pro něho mnohem složitější než pro Bereniku Kohoutovou, pro kterou to byla první herecká role. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama