Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsme neuměli docenit Schevingovo umělecké dílo. Sportovat, jíst ovoce a zeleninu nás nebavilo. Chtěli jsme pít coca colu, žrát sladkosti, fast food, a dělat si z lazy townu srandu. Proto jsem vždy fandil Robbiemu. O to lepší je to podívaná v dospělosti u pořádnýho bonga. Ale jako musim říct že ty náměty celkem vpohodě a i tenkrát se tomu člověk docela zasmál (když zrovna čekal na to než budou dávat "Totally Spies, Špionky", nebo něco podobnýho. Ach jo, Jetix navždy <3. ()

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč to má tak negativní hodnocení. Při hodnocení filmů a seriálů pro děti na to nemůžete koukat jako dospělí . Tohle je přehnaně barevné , je tam protiklad dobra a zla, tancuje a zpívá se tam. Další obrovský klad je v tom, že to nutí vyžrané malé američánky (ale i jiné obézní děti) před obrazovkou zvednout zadek a hejbat se, nejlépe jít rovnou ven a jíst zdravé věci. Copak tohle není v dnešní době potřeba ?? ()

Reklama

Filostar 

všechny recenze uživatele

Silně výchovně působící seriál pro děti, ve kterém je zlo (zastupované pouze škodolibostí) potrestáno nenásilnou formou (většinou zesměšněním). Vítězem je Sportakus - symbol dobra, heroizmu, zdraví, sportovního ducha. Děti potřebují vzory, které můžou napodobňovat. Těžko začnou střílet pavučiny z ruky, nebo se měnit v roboty. Lazy Town je zajímavou alternativou k agresivním seriálům pro děti. S podmanivou barevnou a hudební slupkou děti "konzumují" i základy zdravé výživy a pobízení k sportu. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je legendární !!! Moc dobře si vzpomínám, když jsme synovi pořídili dětské kanály na kabelovce a tohle byla první a tuším, že nejsilnější rána do hlavy, jakou jsem tehdy dostal! Na druhou stranu kluk (tehdy 4-letý) to viděl naprosto odlišně a musím uznat, že pro ty nejmenší děti to bylo něco nepřekonatelného. Tohle nepřeválcuje ani tvorba současného Disney Channelu... To jednoduše nejde !!! ()

Dauphin23 

všechny recenze uživatele

4 len na vylepšenie skóre.... Určite to nemá čo hľadať medzi 200 najhoršími. Ľudia preboha TO JE PRE DETI !!!!!! Tu čítam hodnotenia o príbehu a scenári a réžii - HRABE VÁM??? To budete porovnávať aj Maťka a Kubka s Obchodom na korze??????? Ďeťom sa to fakt páči a ako tu už bolo spomenuté radšej toto ako nejakí pokemoni. Dobro a zlo jasne odlíšené, zdravá výživa veselé a melodické pesničky, veľa farieb - čo ešte chcete. Pustíte dieťatku toto alebo matrix? Ja hovorím jedno aj druhé ale s odstupom 15 rokov..... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)

Reklama

Reklama