Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

Zmiu 

všechny recenze uživatele

nechápu nízké hodnocení. Ze seriálu znám hlavně písničky, které jsou hodně chytlavé. Na Islandu se tento seriál jmenuje Latibær, a je neuvěřitelně populární. Děti to prostě žerou. Motivy z tohoto městečka najdete všude. :-) Možná za ty odpady může anglické znění. Islandština je mnohem melodičtější. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Okay, uklidníme se. V první řadě nechápu, proč se proboha dospělí chlapi koukají na pořad pro malé děti, pokud tedy ne s vlastními ratolestmi, a proč pak mají potřebu takový pořad hodnotit a co víc, urážet? Já se na tohle koukal jako škvrně a popravdě se mi to celkem líbilo. Písničky jsou chytlavé (např. You are a pirate v podání např. Alestormu má co říct i dospělejšímu publiku) a chuť k pohybu probudily i v rozeném odpůrci všeho sportu a pohybových aktivit, jako jsem byl (a jsem) Já. Tenhle seriál si nezaslouží tak špatné hodnocení, jakého se mu tady dostává, proto přidávám k dosavadním třem hvězdám ještě jednu a až se někdy zase bude bumbat, tak si nemyslete, že Bing Bang nezazní mým bytem :D ()

Reklama

Martin00x odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole ! Já opravdu nechápu, že do Jetix jenom svolil, aby se tam vysílala taková kravina, na rozdíl od tohoto skvostu jsou Teletabuies božský seriál. Tadyto opravdu nemá hlavu ani patu, žádný děj, ŽÁDNÝ DĚJ ! Všichni si v tom seriálu hrajou na paka, hlavně ta růžová p*** ! Z Jetixu se stává, vlastně již stal kanál, na kterém vysílají samé hovadiny ! Já, já vážně nechápu jak to může mít 23 procent. Tadytomu bych tipoval maximálně 0.5 procenta, opravdu víc ne !!! U mě 0%. Konec mého komentáře, ve kterém bych napsal spousty sprostých slov, naštěstí jsem to vydžel a sprostý jsem nebyl ! Ale co, je to jen plejtvání drahocennými slovy !!! ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Já moc nechápu vaše rozhořčený komentáře o tom, jak by se to mělo zakázat a jak to motá dětem hlavu. Co jako konkrétně motá hlavu?! Jak už tady někdo napsal - plní to účel, je tam dobro, zlo a do hlavní protagonistky se může leckjaký dítě vcítit, je to vesměs pozitivní. To, že vidíte Stephanie jako lolitku pro pedofily, jsou jen vaše asociace a tak trochu váš problém. Neříkám, že to musí mít extra vysoké hodnocení, v něčem to je opravdu až děsivě ulítlé, ale "odpad" je trochu moc,ne? To si zase někteří sofistikovaní filmoví znalci nechtěj přiznat, že byli taky děti...Jsou lepší dětský pořady, ale tenhle mezi ně zkrátka patří a myslím, že je i vcelku populární (nebo přinejmenším byl). ()

OneFreeMan 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsme neuměli docenit Schevingovo umělecké dílo. Sportovat, jíst ovoce a zeleninu nás nebavilo. Chtěli jsme pít coca colu, žrát sladkosti, fast food, a dělat si z lazy townu srandu. Proto jsem vždy fandil Robbiemu. O to lepší je to podívaná v dospělosti u pořádnýho bonga. Ale jako musim říct že ty náměty celkem vpohodě a i tenkrát se tomu člověk docela zasmál (když zrovna čekal na to než budou dávat "Totally Spies, Špionky", nebo něco podobnýho. Ach jo, Jetix navždy <3. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno