Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

kritkMd 

všechny recenze uživatele

Když to vezmu z filmové stránky, tak to tak hrozné není, jestli zvládnete českoslovesnké komunistické pohádky, tohle bude pohodička. Příběh je klasický jako u každé pohádky = vysportovanej týpek žeroucí zeleninu vždy namlátí padouchovi a zachrání děti. Ano příběh je primitivní, ale, což je také důvod mého vysokého hodnocení, přináší mi to zpět vzpomínky a hlavně mě baví ty internetové memes. (Tedy když už to teď píši tak to není tak populární meme format ale byl). Když to vezmu z dnešního pohledu je podle mě nejlepší postava záporák, kterého hrál legendární Stefán Karl Stefánsson. Hlavně o něm byly ty internetové memes. V dnešní době už si zřejmě nikdo Lazy Town nepustí, ale stále se lidé dívají na parodie i originální videoklipy "We Are Number One" či "You Are A Pirate". Jak jsem již zmínil nejvíce zapamatovatelný herec je Stefán Karl Stefánsson který bohužel zemřel na ošklivou nemoc rakovinou v pouhých 43 letech. To právě o něm platí přísloví "Lived as a villain, died as a hero." ()

BradPrd 

všechny recenze uživatele

Koukam na to se svou 3 letou dcerou a neuveritelne se bavim. Je to kreativni, barevne, velmi pozitivni a vychovne. Navic Stefán (bud mu zeme lehka) naprosto uzasny a zeru kazdou scenu s nim. V komentarich casto ctu, ze serial vzbuzuje pedofilni choutky, temto lidem doporucuju vyhledat okamzite odbornou pomoc ... ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z těch, přesně řečených, volovin. A ještě to vysílají pro děti. Takové pořady bych hned zakázal. protože, to je absolutní výplach hlavy. Jestli tohle vysílají ve Spojených státech, tak se nedivím inteligenci jejich dětí. No zkrátka televizní vysílání je maškaráda, nic objektivního, nic normálního. tohle nemá s filmovým uměním nic společného. Hotový vzor pro pedofily. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Bože, co to je? Jakýmsi omylem jsem jednoho studeného březnového rána viděl jeden díl a dodnes jsem se z toho nedokázal plně duševně vzpamatovat. Napůl animovaný a napůl hraný seriál pro děti mě konsternoval na dlouhou dobu dopředu. Holčička se zářivě růžovými vlasy, režisér jako Sportacus umící s míčem větší kouzla než Ronaldinho a další, jistě na drogách jedoucí obyvatelé města, které je rájem uživatelů LSD. Opravdu nevím, co jiného k tomuto seriálu říct a absolutně nechápu, že tohle může být světový hit v dětské kinematografii, bud´ já jsem byl divné dítě, nebo dnešní svět je zvrácený. ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Ono je to tak debilní, až je to dokonalé. Uber cool Scheving metající salta kudy chodí či nehorázně přehrávající Robbie Rotten. Na tohle se dá dívat, když má člověk náladu na pořádnou stupiditu - a přitom je to tak krásné. Vesele barevné s perfektním soundtrackem (alespoň co se týče originálního znění). Pro děti to musí být bezva ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno