Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový slasher, jehož hlavní silnou stránkou je kupodivu scénář. Nikdy jsem neviděl slasher s tak originálním a ujetě vymyšleným dějem a scénářem. Zabiják je ok, taková hora masa s krumpáčem, obstojnou maskou a docela slušným "Jasonovským charismatem" ... Jinak se ale jedná o vyložený průměr. Málo gore, slabé goreefekty, nulové napětí, krátká stopáž, nedořešený závěr, ze kterého se dalo vymáčknout opravdu hodně. Nápad s hledáním ztraceného "videonasties filmu" starého 20 let nabízí úžasné možnosti, nakonec od poloviny byly již téměř nevyužity ... Klasický průměr... ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Celkom schopná vyvraždovačka, ktorá je tentoraz zameraná na likvidáciu nie teenagerov zo strednej školy (ako to býva u mnohých hororov) ale celkom nečakane, o študentov, ktorí sa rozhodli natočiť dokument o brutálnej vyvraždovačke z osemdesiatych rokov. A aby sa to nepodobalo mnohým filmom tak má hlavný zabijak namiesto karnevalovej masky klauna, alebo zabijaka z kapucňou, masku detskej bábiky. Nuž, Letherface mal masku z ľudskej kože a Babyface je poňatý trošku iným nepekným spôsobom. Je to desivé? Musím priznať, že áno. Hororových fanúšikov to asi neprekvapí ale miera brutality spolu s napätím robia z tohto filmu fakt nevýdaný kúsok. Podľa mňa dosť slušný horor, pre slabé povahy určite(kto neznesie hektolitre krvi a mučenia, nech to ani nepozerá, je to pre jeho dobro:)) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hory zalité krví, méně známý, za to ale slušný a poctivě natočený Slasher. Poprvé jsem ho viděl hodně let nazpátek (Hodnocení z té doby 5*) a už jsem si ho vůbec nepamatoval, takže jsem rád, že jsem si to mohl připomenout, určitě v lepší kvalitě než tenkrát. Líbilo se mi to i dnes, vůbec nic tomu nechybělo, příběh klasický, herci v pohodě, hlavně blonďatá číča Sophie Monk, která je tu kurevsky sexy a je tu více nahatá než oblečená, Gore taky povedený (hlavně prostřihy z filmu). Za mě, je to stále fajn i na dnešní dobu a divím se, že ještě nebylo natočený pokračování, protože závěr si o to vyloženě říká (potitulková scéna). Na 5* to asi určitě není, ale slabší čtyrku dám a klidně si to za pár let zopakuji znovu. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý mi bol v úvode predstavený ma zaujal. No v polovici filmu to začalo vyzerať ako klasická nezáživná vyvražďovačka. Našťastie veľmi rýchlo film chytil druhý dych a tým sa vyhrabal z podpriemeru. Musím oceniť, že na hororový film to malo celkom slušný scenár. A rozhodne neodchádzajte pred skončením titulkov. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Zachytávanie zvukov zo sedemdesiatych a osemdesiatych rokov znie dopadá príliš hlucho a suchupárne - vykrádačka ulepená od smiešneho scenáru, ktorý sa bude možno niekomu zdať originálny, podkopnutá vrcholne nesympatickými postavami, enormne grotesknou postavou vraha a evokácia ducha starých gore/slasher snímkov tristne stroskotáva na dezolátnom bode. HILLS RUN RED odkaz filmov ako TEXAS CHAIN SAW MASSACRE, DELIVERANCE alebo HILLS HAVE EYES svojou neschopnosťou v nepotrebnej "exhumácii" (odkaz stále pretrváva, čo je hlavným bodom úrazu týchto "exhumátorov") nechcene opľúva. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)
  • Film byl poprvé uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu 12. června 2009. (Worry77)
  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)

Reklama

Reklama