Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Po delší době shlédnutý nějaký hororový seriál (v tomto případě mini série), která byla vážně peckovní a zaslouží si trochu pozornosti. Je to celé úžasnej nápad, Big Brother, proč ne, britům se to fakt povedlo a celé je to prostě bomba. Jak se zde píše podobné The Walking Dead je oproti tomu mrtvej zombík. Hlavní hrdinka seriálu, ach bože, to si nechám raději pro sebe a producent Patrick, k němu nemám co dodat, ten se na svou roli vzhledem hodil na 100% a byl to boží dement. Dead Set za těch 140 minut strávených u TV vážně stojí. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Žádná palba. Jeden výtečný nápad (Big Brother feat. Dawn of the Dead) přetavený do přetaženého a filmařsky otupělého seriálového balení, jemuž by neuškodila jak redukce stopáže (víc jak dvě hodiny na tak řídkou zápletku?), tak (a to především) zajímavější zpracování. Šedý filtr a epileptická kamera sice zakryjí slabý rozpočet, ale začnou brzy nudit. Pořád ale lepší trocha akce, než sledovat tolik idiotských postav, jejichž osudy jsou dopředu očividně nalajnované. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist, že zrovna tohle dílko patří do Top 200. Má spoustu pozitiv - skloubení zombie žánru s reality show má MEGA potenciál a sociální satira ála Romero mi také nevadí. Nicméně i přes nepříliš dlouhou délku má celkem dost hluchých momentů, některé postavy jsou zhola zbytečné a roztřesená kamera mě také zrovna neoslnila. Rozpolcené pocity, ale přikláním se k lepšímu hodnocení, přestože je především za odvahu a samotný nápad. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se na něco těšim. Těšim se totiž hodně a pak mě to ve většině případů zklame. Tak nějak to dopadlo i s tímhle mini-seriálem, který z reality-show dělá jinou reality-show a divák se baví, nebo by se měl bavit. Jenže to by se tam ty lidi nesměli chovat jak idioti a celé by to nesmělo vypadat tak směšně. Zdejší hodnocení tu ve výsledku vůbec nechápu. Ten nápad je určitě dobrý, zpracování už je daleko horší a samotní herci už jsou to nejhorší, co tenhle nápad mohlo potkat. Dokoukat to byl vcelku porod. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keď už som si pomaly začal obľubovať jednu jedinú (hlavnú ženskú) postavu (Kelly), tak už sa zrazu seriál končí. Ach, tvorcovia, strašné s vami občas. Mimochodom okrem onej postavy sú všetci príšerné nesympatickí nehereci, z ktorých si skutočne neviem vybrať, kto je ten najhorší. Dead Set mi v podstate nič nedal, iba tak ako väčšina zombie movies/series poukázal na život medzi živými mŕtvolkami. Dej chabý, prakticky žiadny. Snaha o využite postáv nulová. Paradoxne posledný diel je dielom najlepším a práve vďaka nemu zvyšujem o jednu hviezdu. Slabší priemer. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama