Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Už námět sám o sobě skoro nemá chybu. Big Brother je v plném proudu a do toho vypukne venku zobmie apokalypsa, která se mílovými kroky nezadržitelně blíží k účastníkům soutěže. Hodně svěží, rychlá a ujetá podívaná, v čele s výborným Patrickem, která nám servíruje zábavu přímo za čerstva, snad aby se maso nezkazilo:-) Konec, absolutně bez chyby a celkově hodnotím tuto minisérii velmi pozitivně. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Britové posbírali to nejlepší ze zombie filmů posledních let, přidali po vzoru otce zakladatele Romera kritiku konzumní společnosti (velice zdařile) a přimíchali pár svých nápadů. Dead Set rozhodně není špatnej (v té záplavě pičoidních zombie filmů), ale blbej na něm je ten fakt, že to jsou zombíci, kdo mi tu byl sympatičtější než ta přehlídka vygumovaných běhajících obědů pro jednu zombie party. A Patrickovi jsem přál jakože hoodně hnusnou smrt, asshole jeden :-) ()

Reklama

Němi 

všechny recenze uživatele

Serial do nejmensich detailu okopirovany dle stylu Snyderova Usvitu mrtvych, ktery si ale vedle 'realistickeho' a draveho stylu cichl i k jeho kvalite. Neni pro platno, takze je mene nalesteny, ale TV produkce v mnohem nezaostava. Mozna skoda nestastneho formatu miniserie. Na 2 a 3/4 hodiny se toho mohlo dit vice, na komplexni dej to zase nestaci. Priste tedy bud o pulhodku sestrihanejsi film nebo epizod alespon dvacet. __ Jako naplast na snyderovsky abstak vyborne. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci zombie žánru se nebojím a nestydím hodnotit plným počtem.....Když se Romero nechal po shlédnutí remaku dawn of the dead slyšet, že běhající zombie nemůžou nikdy dobře fungovat jako kritika tupé konzumní společnosti, tak jsem s ním víceméně souhlasil, protože Snyderův film opravdu brnkal na trošku jinou strunu..Ale po shlédnutí Dead Set beru své přikyvování zpět a i mistr Romero by asi měl svůj výrok něják předělat :D protože tohle je teda těžce satirická záležitost=Desítky a stovky agresivních, tupých a rychlých zombíků mlátící na plot areálu jakéhosi Big Brothera ve snaze dostat se co nejblíž(a možná až na kůži)soutěžícím uvnitř-Stejně jako se ještě za živa snažili dostat co nejblíž ke svým oblíbencům...Soutěžící zatím živí ale povětšinou stejně tupí jako okolo plazící se a vztekle slintající zombie...Klasika-Největší nepřátelé pro zatím přežívající nejsou běhající mrtví ale ostatní živí...A to všechno je stále live v TV-dokud poslední generátory nevypnou budou zombíci v obchoďácích moci sledovat aktuální dění ve vile, pozorovat své idoly a favority-živé nebo mrtvé=vždyť je to nakonec jedno.... ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

No čakal som že to bude zlý zombie seriál, lebo briti toho moc predtým neponúkli, ale bol som príjemne prekvapený. Brilantné herectvo, vynikajúce postavy a možno až plíliš dobré gore efekty na tv produkciu. Dead Set splnil všetko čo si od neho hororový fanúšik môže priať. PS: Nesmiem zabudnúť na moju recenziu http://www.studna.net/reviews/1047/ ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama