Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota, souhlasím s kolegou J*A*S*M, kdy je s podivem že vše co mě v prvním díle dokázalo zabavit je druhým dílem fuč. Dokonce jsem si všiml že se uvažuje o Trojce. To už teda potěš. První díl byl legrační, takže ani náhodou jej nešlo přiřazovat do ranku k filmům jako Pátek 13. anebo Halloween. Druhý díl zvážněl a bohužel se k těmto klasikám snaží nacpat. Má ovšem smůlu. Kvalitou rozhodně nestačí starším bratříčkům. Nevybavuju si z filmu nic co by mě nějak extra potěšilo. Snad jen rolička Kane Hoddera. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Stejně kvalitní jako první díl. Gore efekty jsou luxusní a nejvíce mě pobavilo dosti šílená šuka*í scéna. Adam Green celkově má dobré gore nápady. Za zmínku stojí třeba asi dvoumetrová motorovka nebo krásná jízda půlky hlavy po stole. Takové filmy vyhledávám a po dlouhé době jsem z hororovou komedií spokojen. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno