Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Do bažín sa vracia Marybeth tentokrát v spoločnosti ostrieľaných lovcov, aby sa im konečne podarilo Victora Crowleyho poraziť a bažiny očistiť. Marybeth netuší, že skutočný plán reverenda Zombieho je však trochu iný a počíta zo stratami...Druhé pokračovanie bohužiaľ Adam Green spravil príliš seriózne a tak v porovnaní s prvou časťou ubudol humor a Hatchet 2 určite nieje tak skvelý horor aby v divákovi zanechal nezabudnuteľný dojem. Veľká škoda, že sa vytratila satira, pretože takto sa stal film klasickým béčkovým hororom, k tomu všetkému podpriemerným. 50%. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Po jedničce která mě maximálně bavila díky vtipným postavám a hromadě górů, jsem se opravdu těšil na pokračování. Bohužel i přes to že gore je tu vtipnější a brutálnější, tak jinak v jiných ohledech je dvojka bohužel slabší. To jak v humoru, který tu ne vždy funguje ( i když je tu pár dobrých džouků). Příběh je prakticky jen kopírka toho co bylo minule, jen s jinými postavami (méně zábavnými) a s první půlkou která drhne. Důvod ale proč tomu dávám 3/5 je díky hlavně povedenému góru a pořád příjemné míře zábavnosti, která hlavně přijde v hod na večer kdy si chcete užít krvavé jatka. Tak uvidíme zda trojka lepší. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Druhý diel nieje lepší po stránke gore efektov, čo by ste od pokračovania čakali. Sú tu lepšie postavy a hlášky. Družina vydávajúca sa do smradľavých močiarov zistiť, čo je pravdy na legende Victora Crowleyho ( teda z výnimkou tých, ktorý ju zažili na vlastnej koži ), je naozaj plná tých pravých grotesktných postáv, ktoré sa na titulnej sekere budú vynímať s ladnosťou. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)

Reklama

Reklama