Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně vtipná komedie s překrásnou hudbou a se sympatickým hereckým obsazením. Největší zásluhu má samozřejmě Tae-hyeon Cha. Jen jsem se nemohla po celou dobu filmu smířit s tím, že hraje dědečka. Příběh sice docela klišé, ale způsob, kterým byl pojat je víc než originální. 5* a musím vidět znovu...minimálně párkrát. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Milá Korejská komédia, v ktorej ide v podstate o vzťah otca a dcéry. Otec vyzerá dosť mlado (asi je aj mladý) a pracuje v rádiu a má taký mládenecký život plný sexu atď. V tom sa mu do bytu nasťahuje dcéra a aby to nebolo ešte málo aj jej syn. Chlapec (Seok-hyeon Wang) je asi zo všetkých postáv najvtipnejší, aj keď má len zopár replík. Kórejci (Južná Kórea) vždy vedia spraviť takéto filmy s jednoduchou zápletkou a spravia ich tak, aby neboli hlúpe. Ako obligátne to aj býva v Kórejských komédiách či romantických filmoch herci veľmi dobre pracujú s mimikou tváre a Gwasok seukaendeul nie je výnimkou. Vyťažiť maximum s takého jednoduchého námetu je podľa mňa majstrovstvo. Napätia v tomto filme je veľmi málo pretože každý vie ako sa skončí. Dobrý film na oddych či pozretie s nežnou polovičkou (žena či dievča 15+ heh). ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to byla komedie, pak to přešlo do dramatu a nakonec z toho byla opět komedie. Hlavní trojice se mě líbila, hlavně prcek tomu dodal šťávu. Cha Tae-hyeon vypadal dost mladě na to, že byl otcem a zároveň už dědečkem, skoro hned jsem si ale zvyknul. Musím uznat, že moderátoři musí vypadat dobře, i když pracují v rádiu. Klidně by tam mohlo být více komických situací, ale i tak jsem se hodně nasmál. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

K Adrianovmu komentaru: vyborna volba hercov, najma maly Seok-hyeon Hwang a jeho herecky presne vyrazy - skutocne to nebolo detske presmradzanie sa pred kamerou, ale, chvalabohu, ani nic na styl Fanning sisters. // Vtipne, svizne, sisnute, pekne pointovane situacie, postupne vnasanie dalsich premennych, pricom film z nich aj skutocne tazi nove a vtipne momenty, na ktorych som sa doslova kosila, a to je teda co povedat. Co sa tyka sentimentality - nebolo to nic nad moju mieru akceptu v ramci korejskych filmov (opakujem: korejskych filmov). Co s nimi, ked sa radi dojimaju :P ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, kterému ale nemohu dát víc než jen průměrné hodnocení. Je totiž silně předvidatelný čili zápletkou a pointou neskonalé připomíná klasický rodinný film, který vysílá TV Nova popřípadě Prima Family v prime-timu alespoň jeden víkendový nebo předvíkendový (pátek) den v měsíci a drze ho názve velkofilmem. Dostává se mi podezření, že má tento snímek více než 80ti procentní ohodnocení jenom díky JK původu. 65% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama