Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Nemůžeš si vybrat, koho budeš milovat - ani co jsi zač." ----- Nadprůměrně hravá, lehce nekorektní, přiměřeně vyzývavá, leč taktéž maličko předimenzovaná pomsta, která se velice usilovně pokouší o jakousi rozverně naladěnou romantiku … na troskách dvou rozpadlých vztahů … v jednom rozpadlém (nebo spíš rozpadajícím se) domě. Někdy překvapivě zábavná, jindy dle očekávání trochu přes čáru … a v takových okamžicích se její styl humoru poněkud míjí účinkem. 3* za originalitu … za upřímnou snahu o oživení žánru. ()

vanadium 

všechny recenze uživatele

Hahá, tak film s tímto perfektním námětem jsem dlouho hledal. A s jeho zpracováním jsem byl nanejvýš spokojený! Komediím obecně neholduju, protože se u nich jen málokdy nasměju, ale tohle je jedna z mála výjimek, kdy jsem se hodně pobavil. Pokud jste tak trochu škodolibí jako já;) a chcete se pobavit rafinovanými plány dvou odkopnutých milenců, kteří přes veškerou svou odlišnost začnou spolupracovat na osnování plánů jak ztrpčit život svým bývalým drahým polovičkám a budou se výsledky své práce neskutečně škodolibě bavit, tak vám tento film vřele doporučuju. Velmi příjemná komedie, v jejímž průběhu se utvoří zajímavý a zdánlivě netradiční vztah mezi dvěma, mně hodně sympatickými, hlavními protagonisty. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Temná, spletitá komédia má svoje momenty a sympatických hrdinov, ale vážne narušený charakter Meg Ryan je ťažké si obľúbiť. Je to režisérsky debut herca-producenta Griffina Dunneho. Jeho slávny otec, Dominick Dunne , vo filme hrá reštauračného kritika. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Začátek se blížil 3* , postupem času obrat a konec na odpad. Průměr 1*, ani oblíbená Meg to nevytrhne. Asi po 10 minutách jsem si uvědomil, že jsem to už viděl a nic moc, ale dokoukal jsem, což byla chyba. Víc asi nemá cenu hodnotit. Jen to, že přeci jen špičková je scéna, kdy Sam a Maggie dabují Antona a Lindu při přenosu z protějšího bytu. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Typická romanťárna na kterou se dobře dívá. Zpříjemňují jí Meg a Matthew a Tchéky, který je Turek a zahrál si tu Francouze Antona, který je podle Sama - muže z mléčné dráhy ( Matthew ) Bůh, později jen Bůžek. Francouzský Superman, jak o sobě tvrdí, narazí na spousty překážek, od své bývalé snoubenky a bývalého přítele Sama své přítelkyně, které ho mají zničit a poslat na dno. V mnoha chvílích mě až Antona bylo líto, ale nakonec vše..... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)

Reklama

Reklama