Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Astronom Sam (Matthew Broderick) kromě svých hvězd nade vše miluje svoji dívku, Lindu (Kelly Preston). Jednou mu odjede do New Yorku, a zůstane po ní jen dopis, že si našla někoho jiného. Sam se za ní okamžitě vydává, nastěhuje se do sousedního domu a ve dne v noci ji i jejího nového přítele sleduje. Jednoho dne dostane zvláštního spolubydlícího - dívku (Meg Ryan) kterou opustil její přítel právě kvůli Lindě ... mají tedy společný cíl - rozbít nový vztah Lindy a Antona.... "Standardní" romantické komedie se všemi základními postupy (bohužel i včetně toho, že víte jak to celé skončí pár minut po začátku). Nicméně je to příjemná podívaná, kde trošku ze svých obvyklých rolí vystupuje Meg Ryan (v roli drsné motoristky). I ostatní hlavní hrdinové podávají ucházející herecké výkony (Matthew jako obvykle vykuleně kouká, Francouz Tchékyho Karya je také dost dobrej). Příjemná podívaná pro večer s vaší drahou polovičkou... ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Romantický filmeček, který mě momenty pobavil, ačkoliv se mohlo jednat i o relativně jednodušší fórky. Musím říct, že mě film bavil zejména vedlejší rolí francouzského majitele restaurace Antona (jak chudák trpí nájezdy opice s obarvenou rtěnkou na puse, malými dětmi stříkající z pistole voňavku, ... a to vše pak musí vysvětlovat doma přítelkyni, že se za tím neskrývá další žena ... a mnohé další momentky z filmu).... a pokud bude mít někdo jiný názor tak "Vám zneuctím lebku" :)))) kdo viděl, pochopí. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Sam se vydá do New Yorku, aby získal zpátky svojí lásku. Linda se zase chce pomstít svému bývalému příteli za to, že ji opustil. Tak začíná klasická romantická komedie z Hollywoodu. I když - ono je tam víc té romantiky a mezilidských vztahů - než toho vtipu. M.Broderick moc neokouzluje, ale vynahradí to Meg Ryan ve svých nejlepších letech. Nakonec se hlavní hrdina rozhodne dobře - kdo by nakonec nevyměnil Kelly Preston za Meg Ryan? Já tedy rozhodně ano. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby mne dívka mých snů opustila s francouzským kuchařem/modelem, tak bych to vzal jako vyrovnaný chlap. Prostě bych prodal veškerý movitý i nemovitý majetek, nakoupil bych poslední výstřelky špionážní techniky a k tomu nějaký ten raketomet na závěrečný souboj. Já zkrátka Samovi rozumím a tak si tuto story dvou šmírujících kazišuků dokážu čas od času užít, i když je to spíše příjemná než nějak výjimečná podívaná. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Nemůžeš si vybrat, koho budeš milovat - ani co jsi zač." ----- Nadprůměrně hravá, lehce nekorektní, přiměřeně vyzývavá, leč taktéž maličko předimenzovaná pomsta, která se velice usilovně pokouší o jakousi rozverně naladěnou romantiku … na troskách dvou rozpadlých vztahů … v jednom rozpadlém (nebo spíš rozpadajícím se) domě. Někdy překvapivě zábavná, jindy dle očekávání trochu přes čáru … a v takových okamžicích se její styl humoru poněkud míjí účinkem. 3* za originalitu … za upřímnou snahu o oživení žánru. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno