Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dennis Ryan a Eddie O'Brien jsou hráči baseballového týmu Wolves z Floridy, kteří v herní přestávce objíždí americká města se svým tanečním turné. Nová sezóna už ale začíná, a tak se oba musí vrátit ke svému klubu. Trenér má však pro všechny nedobrou novinu - podle závěti bývalého majitele celý klub přechází do vlastnictví jakéhosi neznámého K. C. Higginse. Hráči se bouří a začínají vymýšlet, jak by se nezvaného floutka co nejrychleji zbavili. Jenomže ze zkratky K. C. se nakonec vyklube Katherine Catherine a nová majitelka Miss Higgins je k tomu po čertech hezká a nezadaná. Sezóna startuje! (dopitak)

(více)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Frank Sinatra a Gene Kelly prostě nemohly být špatnou volbou. A i když je snímek neskutečně pozitivní a pořád s úsměvem na tváři, je to právě tenhle fakt, proč vás bude bavit. Navíc jsou zde pak taneční/hudební čísla, která jsou na Busbyho Berkeleyho klasicky dobře provedená a vypracovaná. Bavil jsem se. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tento žánrový mix sa vydaril, ale to platí pri väčšine muzikálov. Dvojica Kelly-Sinatra sú skvelý, hoci jeden vie lepšie spievať a druhý lepšie tancovať. Príjemná oddychovka. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taky jsem si hned všiml, že Sinatra netancuje zdaleka tak perfektně jako Kelly, ale to rozhodně nemůže takový film ovlivnit.___Výborně jsem se bavil po celou dobu, obdivoval hudbu a choreografii, vychutnával si perfektní angličtinu a okukoval hodně neznámou (a pěknou) Esther Williams, která kromě muzikálu s Fredem Astairem nehrála v žádném filmu, který by tu na csfd měl barevný profil.____ "They're not used to eating with skirts. I mean, ladies." ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Busby Berkeley proste muzikaly vedel tocit. Obcas  sliapol vedla ako tomu bolo u The Gangs  all here 1943, tuna sa ukazal ako talentovany reziser. Jo  a ked uz muzikaly, tak urcte uprednostnujem tie s Fredom Astairom a jeho tanecnicou nez tieto. Sinatru moc nemusim, hlavne jeho pletky s  mafiou   : 77 % ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama