Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak si takhle klikám po různých TV kanálech ( jsou to prostě kanály ) a narazil jsem na tohle. Tak hlavně jsem vůbec netušil že něco takového vůbec vzniklo a taky jsem netušil že to bude taková patlanina. Na originál to mít nikdy nebude a to ani origininál není žádné veledílo. Auto je sice hezký, ale ty dialogy a herci byly jedním slovem příšerní. ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Tak schválne som skúsil tieto nové reštartované seriály a zatiaľ Knight Rider vychádza dobre. Nijak moc som na pôvodnom Knight Riderovi neulietaval, ale keď nič iné v telke nebolo, pozrel som. Teraz v tej telke už nie je na pozeranie vôbec nič, tak prečo nevyskúšať KR2008. Zatiaľ mám za sebou pár dielov a nie je to až také zlé. Pekné autá, široká paleta airsoftových replík zbraní od Tokyo Marui, CSI-Las-Palmas-ový strih a kamera neublížia a úhrančivý pohľad Deanny Russo za to rozhodne stojí. Pozeráme ďalej, zatiaľ 65-70%. EDIT: Tak po dopozerani som musel hodnotenie stiahnut. Kuzlo moderneho havu casom vyprcha, nove a nove 'zapletky' pripadaju stale viac mimo, este ze ta Deanna Russo zostala. Tak kvoli nej dve hviezdy ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že mě to bude bavit stejně jako dřívější seriál, ale vůbec mě to neoslovilo. I když Davida Hasselhoffa nepovažuju ani tak za herce, spíše jako takovou figurku Showbyznysu, tak Justin Bruening mu nesahá ani po kotníky. Proboha to nemohli vybrat jiný auto. Mustang neni špatný, ale sem se jednoduše nehodí, na Pontiaca z původního seriálu prostě nemá. Ne že by původní seriál byl nějaký majstrštyk, ale své kouzlo to určitě mělo a na svojí dobu to docela šlo. Teď původní seriál vypadá úsměvně, ale vždy mě to bavilo. Není divu že tento remake museli v Americe radši stáhnout z vysílání. ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, pre akú vekovú hranicu to je určené. Do 10 rokov to ešte môže byť dobré, mňa tiež ako malého bavil originál (koho vtedy nie..), takže chápem, že mladším sa to môže páčiť, ale momentálne ma tá sprostosť až urážala, trápne, o ničom, nudné, nesympatickí herci.. Jedna hviezda za pekné auto. ()

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama