Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po prvním dílu měla chuť napsat - Knight Rider - legenda pohřbena, ale s druhým dílem jsem si to bůhvíproč rozmyslela. Ani staré originální díly tohoto seriálu neoplývaly kdovíjakou kvalitou, ale měly něco, co přitahovalo diváky k obrazovce, možná něco na tom Davidu Hasselhoffovi bylo (komentář uživatele tron - charisma? :)). A když ne na něm, tak možná něco na tom starém KITTovi. Herci v Legendě se vrací by se mohli k potěšení všech raději vrátit k modelingu. Absolutně nevěrohodný a naprosto nelogický seriál zabíjí i pitomé dialogy. Legenda se vrací se nikdy žádnou legendou nestane, na rozdíl od svého předchůdce, který okouzlil minimálně každé druhé dítě. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Co jste to provedli?! Tento nově udělaný starý seriál by mohl nést podtitul "aneb jak zmutoval K.I.T.T. v Transformera". Strašné. Už původní seriál nebyl nikterak oslnivý a zázračný, ale autíčko má i na dnešní dobu úžasný vzhled, je radost se na něj podívat a David Hasselhof byl v té době slušný sympaťák. Tento seriál ale na rozdíl od staré dobré klasiky nemá kouzlo, má trapné hlavní představitele a hlavně nemá onen lesklý šmrnc původního seriálu. Bída. ()

Reklama

Arius odpad!

všechny recenze uživatele

Nový Knight Rider je zločin! Netreba sa baviť o výkonoch hercov stupídnych hláškach dialógoch a akcii, považujem remake tohoto seriálu za zločin,navyše tak nevydarený zločin že ak by bol padouch moslim zrejme posledné čo by videl by bol letiaci kameň. Pôvodný Knight Rider hoci nebol tiež žiadna sláva no ten seriál mal kult a vo svojej dobe velkú sile preto je tento úbohý pokus na zaplakanie. Bez rozmýšlania udelujem odpad. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Len pokojne.“ – „Pokojne nie je môj štýl.“ Nemyslel som, že to niekedy poviem, ale David Hasselhoff mal charizmu. Ako toto odvážne tvrdenie vysvetlím? Jednoducho. Porovnám hasselhoffského Knight Ridera s remakom. Fakt netuším, čo preboha Douga Limana (ako producenta) viedlo k iniciovaniu nakrútenia novej verzie tohto kedysi populárneho seriálu. Akože hej, za istých okolností to mohlo fungovať. Ale dané okolnosti sa nedostavili. Zlyhalo tu podľa mňa v prvom rade herecké obsadenie, ktoré je otrasné. Doug šupol za volant svalnatého dvadsaťročného hošana s nerealisticky dokonalým chrupom (toto má byť vojnový veterán?) a vedľa neho posadili umelú figurínu z výkladu s obchodom na spodnú bielizeň. Scenáre sú mizerné, pochádzajúce snáď z nikdy nenakrútených nových dielov Walkera, texaského rangera (dobrí sa smejú a kamarátia spolu, zlí majú jazvy, škaredo sa správajú k deťom a chcú peniaze z nelegálnej činnosti). Nevravím, že pôvodný seriál mal lepšie scenáre. Ale mal Hasselhoffa, ktorý tie blbé zápletky a smiešne akčné scény obdaroval svojou charizmou vysokého atletického chlapa v tesných rifliach, kovbojských čižmách a obrovskými kučeravými vlasmi. Remake sa príbehmi zasekol v 80. rokoch. Nenadchli ma ani prešľapy voči logike (horiace auto v mestskej premávke sa rútiace 300 km/hod si nevšimne ani jedna policajná hliadka?), ani zmodernizovanie (KITT a jeho šofér vlastnia bat-jaskyňu s desiatkami vedcov, lekárov a počítačových expertov, KITT je de facto Transformers, ktorý sa je schopný za 10 sekúnd zmeniť na úplne iné vozidlo atď.). Našťastie diváci mali rovnaký názor, ako ja a zarazili to už po prvej sérii. ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Normálně to neděláme a seriály nekomentujeme, ale tohle mi ublížilo. [X] Minus 1* bod Dialogy.. PROBOHA!!!! [X] Minus 1* bod Ta drkající kytara nebo klavírní sóla mi lezla krkem [X] Minus 1* bod Proč tam nedali nějaké herce? [X] Minus 1* bod Ahoj, já jsem Majkl. Majkl Knight. Jsem tvůj otec.. Ahoj Majkle, já jsem Mike, tvůj syn...... Před 25 lety mi jeden muž řekl, že jeden muž může zmenit svět. [X] Minus 1* bod Píšu na noťasu, tak dnes nebudu vkládat odkazy, ale seriál "Zmije" s měncím Dodge Viperem byla originálnější než tato nanotechnologická kára. BOŽE!!! [X] Minus 1* bod Sakra, teď mi došlo, že už jdeme do mínusu.. proč tu nejde hodnotit záporně? Tohle VELEDÍLO mi zkazilo původní seriál, která jsem jak malej kluk hltal na německých TV kanálech. [X] Minus 2** body Chtěl jsem odejít po 10, 15, 20, 25 minutách.. dával jsem tomu šanci.. jakmile se ale objevil na scéně "Ahoj, já jsem Majkl, jsem tvůj otec..." tak to už jsem nevydržel a se smíchem jsem šel na záchod. A pak že na zácpu je nejlepší šaratice.. pche[X] Dnes bez komentáře.. není mi z toho dobře ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama