Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Tak si takhle klikám po různých TV kanálech ( jsou to prostě kanály ) a narazil jsem na tohle. Tak hlavně jsem vůbec netušil že něco takového vůbec vzniklo a taky jsem netušil že to bude taková patlanina. Na originál to mít nikdy nebude a to ani origininál není žádné veledílo. Auto je sice hezký, ale ty dialogy a herci byly jedním slovem příšerní. ()

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Knight rider goes Viper. Ne, nejsem blázen, opravdu se z KR stává nová Zmije. V první sérii se zmije měnila podobně jako Kitt v piloťáku (nano-technologie), od druhý série se mění stejně jako Kitt od prvního dílu (trapný a blbě zpracovaný otáčení plechů). Jestli se autoři nechali unýst Transformers-mánií, tak na to průměrný efekty stačit nebudou. Nevim jestli se mi to jenom zdálo, nebo ne, ale přišlo mi, že i Attack mode vypadá jinak než v piloťáku. A jestli vypadá fakt jinak, tak to akorát pos*ali, protože ten z piloťáku byl cool. Jediný, co na tomhle seriálu zůstalo cool, je Val Kilmer a Mustang. Tomuhle seriálu nedávám moc dlouhou životnost, nebejt autoři úplný debilové, mohlo se na to dát i koukat. ()

Reklama

Skleni 

všechny recenze uživatele

Neni to zas tak strašné. Neni to ono samozrejme, lebo už je trochu blblé brať auto ako zbraň proti zločinnosti, keď všade sú už vyspelejšie, no prinajmenšom "poľudštenejšie" roboty. Aspoň čo sa týka tvaru:). Ale je to pozeratelné a niekedy aj dobré. Najmä taká Deanna Russo je velmi pozeratelná:) 55% ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Tak jsem po prvním dílu měla chuť napsat - Knight Rider - legenda pohřbena, ale s druhým dílem jsem si to bůhvíproč rozmyslela. Ani staré originální díly tohoto seriálu neoplývaly kdovíjakou kvalitou, ale měly něco, co přitahovalo diváky k obrazovce, možná něco na tom Davidu Hasselhoffovi bylo (komentář uživatele tron - charisma? :)). A když ne na něm, tak možná něco na tom starém KITTovi. Herci v Legendě se vrací by se mohli k potěšení všech raději vrátit k modelingu. Absolutně nevěrohodný a naprosto nelogický seriál zabíjí i pitomé dialogy. Legenda se vrací se nikdy žádnou legendou nestane, na rozdíl od svého předchůdce, který okouzlil minimálně každé druhé dítě. ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Zakládám si na tom, že seriály hodnotím jako celek. Vytáčí mne hodnocení jen podle několika sérií, které se povedly, i když zbytek seriálu stojí za hovno (např. Prison Break nebo IT Crowd). U tohoto kousku však rád udělám výjimku. Plnou nálož bych totiž asi nepřežil, protože tohle je prostě jeden velkej pytel plnej sr*ček (soudě podle asi čtvrt hodiny jednoho dílu). Příšerný. Příšerný. Příšerný. Být televizní scénárista musí být vážně pohodová práce, když do televize berou i něco takového... 0% ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama