Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Normálně to neděláme a seriály nekomentujeme, ale tohle mi ublížilo. [X] Minus 1* bod Dialogy.. PROBOHA!!!! [X] Minus 1* bod Ta drkající kytara nebo klavírní sóla mi lezla krkem [X] Minus 1* bod Proč tam nedali nějaké herce? [X] Minus 1* bod Ahoj, já jsem Majkl. Majkl Knight. Jsem tvůj otec.. Ahoj Majkle, já jsem Mike, tvůj syn...... Před 25 lety mi jeden muž řekl, že jeden muž může zmenit svět. [X] Minus 1* bod Píšu na noťasu, tak dnes nebudu vkládat odkazy, ale seriál "Zmije" s měncím Dodge Viperem byla originálnější než tato nanotechnologická kára. BOŽE!!! [X] Minus 1* bod Sakra, teď mi došlo, že už jdeme do mínusu.. proč tu nejde hodnotit záporně? Tohle VELEDÍLO mi zkazilo původní seriál, která jsem jak malej kluk hltal na německých TV kanálech. [X] Minus 2** body Chtěl jsem odejít po 10, 15, 20, 25 minutách.. dával jsem tomu šanci.. jakmile se ale objevil na scéně "Ahoj, já jsem Majkl, jsem tvůj otec..." tak to už jsem nevydržel a se smíchem jsem šel na záchod. A pak že na zácpu je nejlepší šaratice.. pche[X] Dnes bez komentáře.. není mi z toho dobře ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Co jste to provedli?! Tento nově udělaný starý seriál by mohl nést podtitul "aneb jak zmutoval K.I.T.T. v Transformera". Strašné. Už původní seriál nebyl nikterak oslnivý a zázračný, ale autíčko má i na dnešní dobu úžasný vzhled, je radost se na něj podívat a David Hasselhof byl v té době slušný sympaťák. Tento seriál ale na rozdíl od staré dobré klasiky nemá kouzlo, má trapné hlavní představitele a hlavně nemá onen lesklý šmrnc původního seriálu. Bída. ()

Reklama

Bluemoon 

všechny recenze uživatele

Uznavam ze serial poklesol oproti originalu, ale na druhej strane mna neskutecne bavil. Ako vsetci pisu, taketo auta uz v dnesnej dobe mame a takych 30 rokov naspat to bolo vacsie terno, avsak nie je to az tak pravda. Nevidel som v dnesnej dobe auto v plno vyvynutou umelou inteligenciou co si s vami porozprava ako najlepsi kamarat, za mna je serial este stale prielomový aj ked vieme ze dnesne auta sa uz zacalo v nejakych smeroch Kittovi podobat. Ale k veci,...serial je priemerna zabava pre nenarocneho divaka, ale nic ine som od toho ani neocakaval. Serialy a filmy co ponukaju hlboku myslienku a clovek nad nimi musi zdlhalo premyslat a moralne sa pohorsovat alebo naopak pozdvyhovat kvality snimku je pekna vec, vysie hodnoty su teraz velmi nedocenene a treba ich ludom pripominat. Ale ja som jeden z divakov ktory sa snazi sadnut si pred telku a relaxovat a nezamyslat sa nad pravdou zivota ale oddychnut si a toto mi tento serial ponukol. Rychla a svizna akcia, obcasne vtipne hlasky umelej inteligencie, skvela zremixovana hudba starej klasiky. Serial ma vobec nenudil a silnu myslienku som si z neho odniesol aj za seba "jeden clovek dokaze nieco zmenit" - keby sme kazdy dokazali nieco v nasich zivotoch zmenit k lepsiemu, mozno by sa nam zilo ovela lepsie :) preto davam plny pocet aj ked si to mozno umelecky nezasluzi ale na moj vkus tomu vsetci davaju az velmi krute hodnotenie tak preto 5* ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že mě to bude bavit stejně jako dřívější seriál, ale vůbec mě to neoslovilo. I když Davida Hasselhoffa nepovažuju ani tak za herce, spíše jako takovou figurku Showbyznysu, tak Justin Bruening mu nesahá ani po kotníky. Proboha to nemohli vybrat jiný auto. Mustang neni špatný, ale sem se jednoduše nehodí, na Pontiaca z původního seriálu prostě nemá. Ne že by původní seriál byl nějaký majstrštyk, ale své kouzlo to určitě mělo a na svojí dobu to docela šlo. Teď původní seriál vypadá úsměvně, ale vždy mě to bavilo. Není divu že tento remake museli v Americe radši stáhnout z vysílání. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama