Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Olafa odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to bylo docela směšné už tehdá, ale člověk se na to díval buďz nostalgie, ženy kvůli sošnému Majklovi / Mičovi / Dejvidovi a chlapi kvůli Kittovi. Ano, byla to a asi vždycky bude vyloženě oddychovka, zvuková kulisa, ale tohle je ovšem pro výsměch. Scénář ubohý, hlavní postavy nesympatické a zlouni... no ti jsou prostě zaškňůřenými zlouny. Ze znělky ("hlavní roli auto") se mi líbí jen původních prvních cca 8 vtěřin. To bych ještě přežila, ale oni pokundili aj Kitta! Ford Mustang - WTF?! ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Tak schválne som skúsil tieto nové reštartované seriály a zatiaľ Knight Rider vychádza dobre. Nijak moc som na pôvodnom Knight Riderovi neulietaval, ale keď nič iné v telke nebolo, pozrel som. Teraz v tej telke už nie je na pozeranie vôbec nič, tak prečo nevyskúšať KR2008. Zatiaľ mám za sebou pár dielov a nie je to až také zlé. Pekné autá, široká paleta airsoftových replík zbraní od Tokyo Marui, CSI-Las-Palmas-ový strih a kamera neublížia a úhrančivý pohľad Deanny Russo za to rozhodne stojí. Pozeráme ďalej, zatiaľ 65-70%. EDIT: Tak po dopozerani som musel hodnotenie stiahnut. Kuzlo moderneho havu casom vyprcha, nove a nove 'zapletky' pripadaju stale viac mimo, este ze ta Deanna Russo zostala. Tak kvoli nej dve hviezdy ()

Reklama

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Bohužel výsledek nic moc. Nápad oživit starý seriál s Hasselhoffem je naprosto zbytečný. Původní seríál zná snad každý a rád se na něj znovu podívá, a to nejen z nostalgie. Tenhleten nenabízí naprosto nic, co by stálo za to si jej nějak pamatovat. Bohužel se tak zařadil do škatulky naprosto průměrného amerického seriálu vsázející pouze na atraktivní hlavní hrdiny a nabušené auto. Nedivím se, že po pár dílech začal nudit (i mě) a byl proto ukončen. Plusem seriálu je dobrá znělka, která se povedla. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

V současné hromadě seriálů různých kvalit chápu, že nový Knight Rider není nic extra. Nezajímaví herci, dialogy k pláči, neuvěřitelná debilita celkově, ... . Ale i přesto jsem na to koukal rád, asi jsem potřebal něco tupoučkého na "zábavu" a popravdě s dalšími, dalšími díly se mi to začalo líbit. První část série je ubohá. Ještěže přišel zlomový díl a všichni trapáci vypadli a zůstalo tam je osazenstvo, které za něco stálo. Jsem rád za podobné seriály, jinak bych už ani neznal rozdíl mezi seriálem X a seriálem Y, jelikož jsou povětšinou na podobné téma. Schválně otázka do pranice - kolik je seriálů z nemocničního prostředí? Kolik o suchém humoru? Kolik rádoby zajímavých detektivních seriálů? Tuna! Ale seriál, který v dnešní době přijde jako něco "nového" těch tu zase tolik není! ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama