Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

predators 

všechny recenze uživatele

Já tohle auto prostě můžu:-) Je mi jedno, že nedosahuje kvalit ztracených a uvězněných seriálů:-), ale dřímá zde jistý kus nostalgie a to na mě působí. Zatím máme jenom první díl, uvidíme, jak si povede do budoucna. Hodně štěstí Michaele... ... a myslím, že si špatně nevedl. Ano, je zde spousta nelogičností, nedodělků a jak to říct...odfláknutých věcí, ale je to Kitt! Třeba se dočkáme druhé série :-) 70% ()

zabro odpad!

všechny recenze uživatele

Nejvis srackoidni serial co jsem videl. Puvodni serial je oproti tomuto skvost. Tady natocili asi jen jeden zaber jak vyjizdi z letadla a porad ho cely dil opakuji. Premena auta vypada udelane po domocku nekdy v "garazi". Hudba zvolena jako podton je otravna. Misto aby to tu dannou scenu poradne podkreslilo, tak misto toho se stane opak a z vazne sceny, kde jde lidem o zivot se stane komedialni scena. Nevim proc jsem na to koukal. Ted se za to mlatim do hlavy :-) ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: David Andron / Glen A. Larson | Hudba: Christopher Tyng | Produkcia: Glen A. Larson, Gary Scott Thompson, David Bartis, Doug Liman, Matt Pyken | Distribúcia: NBC | Štúdio: Universal Media Studios, Dutch Oven Productions || Sovijm moderným spôsobom dostačujúco kvalitné oživenie nostalgickej nesmrtelnej legendy, ktorá svoj úspech vybudovala na nezabudnuteľnej MIDI úvodnej pesníčke s náletom na čierneho Pontiaca s červenou ledkou na kapote. Tu je Kitt veľmi sympaticky nabalený do kože Mustanga, no so značkou Cobry, čo som veľmi nepochopil :) Scenár slušný, strich rýchli, triky obstojné. Jediné, čo mi nadmieru vadilo, boli herci, no sám neviem, prečo. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vůbec konat nemuselo, kromě toho, že nám převádí dobrodružství Knight Ridera do zhruba o čtvrtstoletí pozdější doby je to prakticky to samé jako v původní sérii. Špatného herce nahradili ještě horším, alespoň, že Deanna Russo to docela zvedá a K.I.T.T je jako Ford Mustang naprosto k sežrání! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Oci, oci! Videl som batmobil. Batmobil?Myslíš komunistický batmobil? Čo? No či mal červené svetlo. Hej hej mal. No tak to je Kitt. Zasnenný chlapec odišiel do izby. Zvonček. Otvorím, Áno? Merisi? Ja som. Máme pre vás úlohu. Voziť sa v aute čo za vás všetko spraví. A je čierne? Hej. / Potom nasledujú klasické výjavy severských mytológií okorenené južanskou vzrušivosťou. Počkajte, počkajte, ako nedočkavý chlapček priam kričím. A, a chcem aby majiteľkou bola pekná žena. Nie, nie, ešte tam dajte Číňanku alebo azijatku. Hmmm Azijatku so strednými kozami... Tupec s doktorátmi a nevinným ksichtom tam musí byť tiež, no, no čo už. Ale ja budem namakaný? Taký blonďák? Ako nechcem vyzerať ako neschopák. Chcem mať svaly, taký cool look, jemné blond háro, viete, všetky ženy po mne skočia... Úradníci z vlády čo sedeli oproti mne boli ako stroje bez emócií keď som im to všetko vravel. Priviedli ma pred Kitta, že nech na mňa pustí nejaký paralyzér aby som nedrístal... Jačal som od bolesti až ma triaslo... Zobudím sa, niekto ma trasie... Seriál ktorý zanikol od úvodu, je sebadeštrukčný, nefunguje, ide na nervy. Kvôli všetkému, čo musí mať. Od zloženia, efektov, chémie, dialógov(?)... Malfunction guaranteed. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama