Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Attta

všechny recenze uživatele

Nesnáším, když se někdo snaží vytřískat na nečem co nejvíce peněz a tohle je dokonalý příklad. Neříkám, že stará klasika byla nějak dobrá, ale alespoň od tohodle to bylo originální a apartní. Tohle je překombinovaná hrůza. Děj je oničem, o herectví nezakopnete a celkově se na to nedá dívat. Neviděl jsem toho moc (proto ani nehodnotím), ale dokážu rozeznat ztrátu času a tohle by byla. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Originál je len jeden, ale remake je v tesnom závese. Nebudem klamať, najzaujímavejší je pre mňa Mustang a Smith Cho spolu s Deannou Russo. Ale nový KITT má v sebe ten istý vtip čo starý a nový Michael tiež v ničom nezaostáva. Oceňujem, že tvorcovia sa snažia vysvetliť na akom princípe KITT funguje, napr jeho samoriadenie za pomoci GPS(niečo podobné skúša Volvo) alebo jeho nezničiteľnosť za pomoci nanočastíc alebo nanobotov, presne neviem. Znovu niečo čo reálne funguje, hoci zatiaľ nie až na takej vysokej úrovni. Úvodný pilot bol dostatočne zaujímavý, aby som pri seriály vydržal. ()

Reklama

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Je mi jedno že ostatní v tomto seriálu hledají něco co tam není nebo co by chtěli a co nás tak chytlo v původní kultovní sérii - ono to být takové ani nemůže, jelikož dnes již podobný druh filmu je běžný, ne jako dříve. Ale co mě baví na tomto seriálu jsou solidní hlášky, některé fakt hodně dobré a celkově zajímavé pojetí - tvůrci vsadili na nejzákladnější divácké pudy, tedy jednoduchou nenáročnou akci, hezká a rychlá auta, velice sexy často málo oděné slečny, jednoduchý ale o to účinější humor a pak KITT... Nejprve jsem byl trochu rozpačitý z Mustanga, ale s přibývajícími díly jsem si zvykl a Forda oblíbil! Nejedná se o nic extra v žádném směru, ale jako nenáročná zábava je seriál opravdu parádní, ani chvíli se divák nenudí, jednotlivé díly rychle odsejpají a nejsou zbytečně natahovány jako u jiných seriálů. ()

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Hezké tvářičky, hloupé dialogy, k smrti iritující vztahy mezi hlavními představiteli a nabušený mustang v garáži (i když si myslím, že by si “100% borec“ Mike vystačil s kde jakou šunkou i bez IT techniky) to je nový Knight Rider. Ne že by původní Knight Rider byl nějaké veledílo, to s Hasselhoffem ani dost dobře nešlo, ale mělo to atmosféru osmdesátých let a straší verze KITTA byla prostě lepší, chytlavější,.......já nevím co, ale té nové to prostě chybí. Btw. tvůrci nového Knight Ridera jsou pěkný pozéři, poslední díl, co jsem viděla, je ultimativní vykrádačka Transformerů. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)
  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama