Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

BradleyT odpad!

všechny recenze uživatele

Nesympatičtí herci, nevýrazné příběhy, dementní teenagerovské dialogy, které podle mého patří spíš do Beverly Hills 90210. Navíc sprostá vykrádačka původního seriálu, za což paradoxně můžeme poděkovat, poněvadž to tím pádem zvyšuje hodnocení Knight Riderovi z 82hého. Jen nechápu, že od režírování takové sr.čky neodradil seriál nevíce atraktivní "Knight rider team". FUJ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Prvního Knight Ridera jsem jako malý zbožňoval a i přestože si ho už moc nepamatuji, rozhodl jsem se podívat na novodobý remake, který rozhodně není tak špatný, jak by se mohlo z pohledu ČSFD hodnocení zdát. Chabých 37% si KITT rozhodně nezaslouží. Nový KR ale na první pohled zaspal dobu. Seriál je těžce béčkový a funkce superauta jsou vyhnané až do absurdna. Možná ale právě proto jsem se u seriálu tolik bavil, protože se jedná o splněný sen každého malého kluka. Našláplá rocková hudba, hezký holky, pubertální a decentně sexistický humor, naleštěná cynická mluvící kára a sehraný tým s pohodovým Mikem Traceuerem aka Knight Riderem v čele. Rozhodně nečekejte inteligentní show s propracovaným scénářem. Knight Rider je béčková, ale 100% zábavná seriálová jednohubka, ve které se přenesete zpátky do zlatých osmdesátých let. Škoda, že se jsme se nedočkali druhé série. Hodnocení seriálu: 4/5 ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť na základe jednej epizódy nie je príliš objektívne, ale práve táto jedna epizóda mi stačila k tomu aby som tento remake legendárneho Michaela Knighta rozhodne nezaradil medzi seriály, ktoré budem pozerať. Predsa len pozerať starého kita ako dieťa a pozrieť sa na seriál teraz je obrovský rozdiel a človek má čo sa kvality filmov či seriálu týka vyššie nároky. ()

Spevo 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, pre akú vekovú hranicu to je určené. Do 10 rokov to ešte môže byť dobré, mňa tiež ako malého bavil originál (koho vtedy nie..), takže chápem, že mladším sa to môže páčiť, ale momentálne ma tá sprostosť až urážala, trápne, o ničom, nudné, nesympatickí herci.. Jedna hviezda za pekné auto. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Skoro vždy, když měl někdo v seriálu problém, vytáhl KITT nějakou super věcičku z kapoty (nebo z jiné části auta) a všechny šťastně zachránil. Často jsem měl tím pádem pocit, že sami autoři nevědí, čím by měli KITTA ještě vylepšit, a proto do něj do každého dílu vecpali kdejakou blbost - jednou laserový zaměřovač, podruhé bomba, potřetí se napojil na kamerový systém na ministerstvu. Čím víc tam toho scénaristé dávali, tím víc mi to připadalo strašně dětinské a stupidní. Ovšem, proč bych nedal alespoň tři hvězdičky za ty vedlejší vztahové zápletky, krásné oči od Deanny Russo a hlavně za pěkně upraveného - ale sice totálně přemačkaného různýmy nesmysly - Mustanga? 50%. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Po oznámení, že seriál bude po prvej sérii zrušený, sa na internete rozbehla kampaň, ktorej cieľom bolo prinútiť producentov, aby svoje rozhodnutie zmenili. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama