Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Olafa odpad!

všechny recenze uživatele

Ono to bylo docela směšné už tehdá, ale člověk se na to díval buďz nostalgie, ženy kvůli sošnému Majklovi / Mičovi / Dejvidovi a chlapi kvůli Kittovi. Ano, byla to a asi vždycky bude vyloženě oddychovka, zvuková kulisa, ale tohle je ovšem pro výsměch. Scénář ubohý, hlavní postavy nesympatické a zlouni... no ti jsou prostě zaškňůřenými zlouny. Ze znělky ("hlavní roli auto") se mi líbí jen původních prvních cca 8 vtěřin. To bych ještě přežila, ale oni pokundili aj Kitta! Ford Mustang - WTF?! ()

Bluemoon 

všechny recenze uživatele

Uznavam ze serial poklesol oproti originalu, ale na druhej strane mna neskutecne bavil. Ako vsetci pisu, taketo auta uz v dnesnej dobe mame a takych 30 rokov naspat to bolo vacsie terno, avsak nie je to az tak pravda. Nevidel som v dnesnej dobe auto v plno vyvynutou umelou inteligenciou co si s vami porozprava ako najlepsi kamarat, za mna je serial este stale prielomový aj ked vieme ze dnesne auta sa uz zacalo v nejakych smeroch Kittovi podobat. Ale k veci,...serial je priemerna zabava pre nenarocneho divaka, ale nic ine som od toho ani neocakaval. Serialy a filmy co ponukaju hlboku myslienku a clovek nad nimi musi zdlhalo premyslat a moralne sa pohorsovat alebo naopak pozdvyhovat kvality snimku je pekna vec, vysie hodnoty su teraz velmi nedocenene a treba ich ludom pripominat. Ale ja som jeden z divakov ktory sa snazi sadnut si pred telku a relaxovat a nezamyslat sa nad pravdou zivota ale oddychnut si a toto mi tento serial ponukol. Rychla a svizna akcia, obcasne vtipne hlasky umelej inteligencie, skvela zremixovana hudba starej klasiky. Serial ma vobec nenudil a silnu myslienku som si z neho odniesol aj za seba "jeden clovek dokaze nieco zmenit" - keby sme kazdy dokazali nieco v nasich zivotoch zmenit k lepsiemu, mozno by sa nam zilo ovela lepsie :) preto davam plny pocet aj ked si to mozno umelecky nezasluzi ale na moj vkus tomu vsetci davaju az velmi krute hodnotenie tak preto 5* ()

Reklama

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Seriál by nebyl tak špatný kdyby tvůrci odladily pár maličkostí jako třeba že z KITTa udělali solidního Transformeráka, kterej si může dělat prakticky co chce. Ovšem zase se mu musí nechat, že po pár prvních dílech se děj trochu odsune od auta a dá prostor i jeho řidiči. Samozřejmě supernadupaný bourák zůstává. 1* za mustanga, 1* za poslední díly. ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Už je to hooodně dávno, kdy jsem se díval na původní série Kitta a Michaela a dost mě to bralo. Po zhlédnutí 1. nového dílu mě šokovaly triky s autem ve stylu Transformers. Přiznejme si, tam to člověk čekal, ale Knight Rider nebýval natolik sci-fi. Oproti tomu po vzoru ostatních seriálů se i zde bude na pozadí pravděpodobně rozehrávat určitý děj, takže uvidíme, jestli zklame hned nebo bude mít snahu udržet laťku svého předchůdce. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)
  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama