Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

char_t 

všechny recenze uživatele

Ehh... Co dodat, pilot vypadal slibně, ale hned v prvním díle dokázali autoři postavit na hlavu nejen fyzikální zákony, ale i veškerá pravidla, nastavená v pilotu. KITT snížil svoji teplotu, ale raketa se navádí na teplotu pasažéra? WTF? Mustang se umí změnit v nákladák... Otevřeme dveře do haly s vakuem, vzduch se ani nehne... Majk řídí auto a přitom sleduje přes celé čelní sklo několik různých videí... A to je jen prvních 10 minut. K tomu přidáme naprosto debilní postavy, dialogy (a vlastně celý scénář) zřejmě psalo pětileté dítě, nic nedává smysl. Jedna hvězda jen a pouze za cool mustanga a sexy herečky, nic víc tu k vidění není. ()

HelloNiky odpad!

všechny recenze uživatele

Úvodní znělka? - Zmrvenina nejvyššího kalibru. Herci? - Trapní, nudní nedá se na ně koukat. Kitt? - Hrůza, transformuje se v cokoliv a mění barvy. Trochu jako Zmije a Tranformers dohromady. Jen ten kdo to chtěl udělat šlápl vedle. Je to k pláči a smutné na tom je, že se to jmenuje stejně jako ten dobrý seriál tenkrát. ()

Reklama

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Bohužel výsledek nic moc. Nápad oživit starý seriál s Hasselhoffem je naprosto zbytečný. Původní seríál zná snad každý a rád se na něj znovu podívá, a to nejen z nostalgie. Tenhleten nenabízí naprosto nic, co by stálo za to si jej nějak pamatovat. Bohužel se tak zařadil do škatulky naprosto průměrného amerického seriálu vsázející pouze na atraktivní hlavní hrdiny a nabušené auto. Nedivím se, že po pár dílech začal nudit (i mě) a byl proto ukončen. Plusem seriálu je dobrá znělka, která se povedla. ()

Le6n 

všechny recenze uživatele

Tak schválne som skúsil tieto nové reštartované seriály a zatiaľ Knight Rider vychádza dobre. Nijak moc som na pôvodnom Knight Riderovi neulietaval, ale keď nič iné v telke nebolo, pozrel som. Teraz v tej telke už nie je na pozeranie vôbec nič, tak prečo nevyskúšať KR2008. Zatiaľ mám za sebou pár dielov a nie je to až také zlé. Pekné autá, široká paleta airsoftových replík zbraní od Tokyo Marui, CSI-Las-Palmas-ový strih a kamera neublížia a úhrančivý pohľad Deanny Russo za to rozhodne stojí. Pozeráme ďalej, zatiaľ 65-70%. EDIT: Tak po dopozerani som musel hodnotenie stiahnut. Kuzlo moderneho havu casom vyprcha, nove a nove 'zapletky' pripadaju stale viac mimo, este ze ta Deanna Russo zostala. Tak kvoli nej dve hviezdy ()

Lamount 

všechny recenze uživatele

Puvodni predlohu mam nesmirne rad, dnes bych se na to uz sice asi divat nemohl, ale jako maly jsem ho, stejne jako asi mnoho z vas tady, proste zral:) Jak vsudypritomneho Hasselhofa, tak hlavne jeho mluvici auto. Nevim, jak bych reagoval na tuto novou inkarnaci, kdyby mi zas bylo 8 let. Kazdopadne vec se ma tak, ze v dnesni dobe uz mluvici auto, ktere samo jezdi asi neoslovi - jednoduse proto, ze uz je to vlastne dnes realita. Nechte legendu v poklidu odpocivat, tohle znasilnovani je hrozne. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • V origináli sa názvy všetkých epizód začínajú slovom "Knight". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama