Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Želví mánie mě v té porevoluční době minula, a pak jsem na tuhle sérii nějak zapomněl. Hodně dlouho to v televizi nešlo, na sérii jsem narazil až na AMC. Je pravda, že v některých momentech se želvy i s tvůrci topí v trapnosti, což je dáno tím, že v tomhle provedení jsou TMNT fenoménem své doby a dnes film působí víc komicky, než by tvůrci chtěli, ať už kvůli infantilnímu humoru nebo choreografii bojů. V průběhu sledování jsem váhal mezi dvěmi nebo třemi hvězdičkami, avšak hlavně kvůli finálnímu souboji se přikloním k té třetí hvězdě. Tenkrát bych z toho byl na větvi, dneska je to spíš úsměvné. 3* ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej akční filmek se slavnou želví partou a gaunerem Trhačem. Steve Barron bohužel celej film pojal nějak až moc dramaticky a ve výsledku mu to moc neprospělo. Všichni přece víme, že Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafael jsou akorát veselá parta pizzožroutských želv, co se umí rvát a dělaj si ze sebe prdel a navíc bojujou proti zlotřilému Trhačovi. Nač z toho dělat ukrutný drama.. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film obsahuje jednu výbornú sekvenciu, kedy novinárka kreslí korytnačky na papier a obraz prejde do skutočného záberu s hrdinom. To by bolo super, aj keby film nemal kreslenú predlohu. Okrem toho je tu ešte zopár fajn fórikov, hokejová hantýrka pri jednom zo súbojov vedie. Okrem toho ale už nič zaujímavé tu nie je. Všetky súboje sú z dnešného pohľadu ťažké wtf, ale je to svojim spôsobom aspoň nechcene vtipné. Takže tým dôvodom, prečo hodnotím priemerne, je fakt, že je to stále o dve triedy vyššie, ako súčasná modernizácia pre ešte blbšie publikum. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Po zvážení musím klesnout na šedesát. Není to proto, že to je špatný film, ale dobrý dojem kazí pár momentů, které tam nemají co dělat. (Finální souboj je k pláči). Naštěstí se želvy perou a hláškují co můžou a díky Hong Kongské koprodukci se kamera neklepe a nestříhá se jako o život. Tudíž máte dobrý přehled a je vidět, že herci želv opravdu bojovat umí, vše ale kazí tupý scénář, který ač na tyto poměry působí velmi suše, což je ohromná škoda. ()

Paldiny

všechny recenze uživatele

Miloval som ich! Dnes už to nebolo to pravé orechové, ale prežil som v zdraví. Navyše si zaspomínal na staré roztomilé kostýmy, z ktorých ten Třískov je najprepracovanejší. Naopak Trhač okrem plechu na ksichte moc detailov nepobral. Akčné čísla sú dobré, ľudskí herci v pohode a ranná 90tková uletenosť v plnom prúde, spokojnosť aj dnešnými očami. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Věta z konce filmu "Check out East Warehause on Lairdman Island " v sobě skrývá více informací, než se zdá. Poukazuje na tvůrce želv Ninja Kevina Eastmana a Petra Lairda. (Džejkop)
  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)
  • Danny Pennington (Michael Turnay) ve filmu vystřídá celkem šest triček, na kterých je zobrazen baskytarista skupiny Sex Pistols Sid Vicious. (Džejkop)

Reklama

Reklama