Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát dvě hvězdičky, ale pak jsem si uvědomil, že na tom filmu není krom dvou tří vtípků nic vtipného. Jinak se jedná o hovadské orgie party ztroskotanců, v nichž zůstal dokonale nevyužit nejenom nápad s cestováním v čase ale také prostředí 80. let. A to je u filmu, který na tohle láká diváky, zřejmě špatně. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to pohodově, víc, než většina americkejch komedií a o mnoho víc, než bych čekal :o) Svůj účel to splnilo, takže dávám silný tři špendlíky i přes pár dost vodpornejch vtipů, ale takoví asi my muži už jsme :D Na večerní pokoukání s přáteli a lahvemi či kuřivem hodně dobrý. [7/10 červenec 2010] ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná americká komedie, která se zaměřuje na filmaři oblíbené cestování časem a vlastně ani nenabízí nic tak nového a nezapomenutelného kromě pár opravdu povedených vtipných scén, které však k tomutu žánru patří a jejich přítomnost je nutností. Nejlepší postavou byla bezkonkurenčně veverka, která tvrdě konkuruje Scratovi z Doby ledové. Zkrátka jedna z mnoha dalších oddychovek, která do pár hodin vyšumí z hlavy, ale i tak jsem se párkrát zasmál. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pěkně vulgární a pěkně zábavná komedie, která si potykala s prvky scifi. Čtyři přátelé se vydají na horskou chatu, kde prožili svá nejlepší léta a vlivem časového paradoxu, vířivky a ruského energetického nápoje se dostanou zpět do minulosti a to konkrétně do roku 1986. Jsou zase mladí, krásní a můžou změnit své zpackané životy v budoucnosti, ale otázkou je, jestli se jim to povede, protože znát budoucnost bývá ošidné. No ale tahle komedie moc neuvažuje v rovině "co by" nebo "kdyby", ale spíše tasí pokud možno co nejvulgárnější gagy ve stylu teenage komedií a je docela zábava sledovat postaršího Cusacka, Corddryho nebo Robinsona, jak si ze sebe utahují a pronášejí jednu hlášku za sebou. Tady jde hlavně o gagy a hlášky, protože tenhle film se zase až tak moc nepouští do řešení časových paradoxů, a pokud ano, tak to nevyznívá nějak extra propracovaně, jak u jiných filmů o cestování časem. Zůstala tedy hlavně skvělá legrace, sympatické herecké výkony a řada narážek na současné celebrity. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vypla jsem mozek, nezkoumala jsem motýlý efekt do detailu, jako to dělám u vážně myšlených filmů a bavila jsem se až trestuhodně. Podle mě jedna z nejlepších komedií, jakou jsem v poslední době viděla a ikdyž dost připomíná Pařbu ve Vegas, líbila se mi přece jen o něco víc. Tenhle film si ráda čas od času užiju znovu. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)

Reklama

Reklama