Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $50,287,556Tržby Celosvetovo $64,409,159Tržby za predaj DVD v USA $22,407,790 //počet predaných kusov 1,229,493║ Prvotriedna suchá pitomosť, kde je asi najlepší chlap bez ruky a záver filmu, ináč strašné rutinné. /25%/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jakou barvu má Michael Jackson?" Film, v němž se díky kouzelné vířivce hlavní hrdinové vrátí do druhé půlky osmdesátých let. Jo, to je přesně něco pro mně. I když by scénář a nápaditost mohl občas více tlačit na pilu (a ne jen tak okecávat), je to docela prdel. Takový oddechová sranda, která vás ale donutí alespoň párkrát se pokusit vžít do hlavních hrdinů. 3.5* ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Z námětu se dalo rozhodně vytěžit víc. Chvílemi hodně trapné vtípky (blow job, neustálé zvracení) a cenzura aby vypípávala v každé větě aspoň tři f**k (čeho je moc, toho je fakt moc), ale celkový pocit není tak špatný. Back to the future ani Hangover to není, ale konečný Lougle a Home Sweet Home mi vykouzlil široký úsměv na tváři. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jsem staromódní, když mi tento humor nepřijde vtipný? Šťourání se v psím zadku, či pozvracet veverku bývalo vtipné před několika lety, když se povolila uzda tolerantnosti a bylo to něco nového, ale opakovaný vtip není vtipem! Pár vtipných momentů se najde, ale příliš málo na to, abych byla tolerantní já. Fuj, už nikdy víc. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama