Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Začátek je pomalejší, ale jakmile se přeneseme přes vířivku (!!!) do roku 86, pak se to rozjede. Ano není to duchaplný film, ale ta trojka mi postupně přirostla k srdci. Kdo by nechtěl se přenést do minulosti a leccos tam změnit?! Konec ve formě skvělé hudby Motley Crue patří k jedněm k nejlepším koncům komedie tohoto roku. Vylůlujte si to! :D ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě neproměněná šance na výtečnou komedii, protože ten samotný nápad okořeněný návratem do osmdesátek by mohl být (v rukách daleko lepších scénáristů) vyloženě terno. Obsazení není nejhorší (hned dva oblíbení herci- Cusack/Caplan), ale ten mamrd, co tam hrál "čtyřicetiletýho Stiflera" byl celý film vyloženě na pěst. Potěšil ještě Chevy Chase (asi aby byl dojem osmdesátek dokonalý), ale jinak je Hot Tub Time Machine slátanina, která přesně neví, co vlastně chce... A ten závěr, že jen úspěšní a bohatí stojí za to, abychom se s nimi kamarádili, byl opravdovou ódou na konzumní společnost. Hodně slabé dvě hvězdy, škoda. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja štyridsiatníci sa vyberú na víkendový flám do malého, horského hotela. Sú to starí kamaráti, ktorí toho spolu hodne prežili. Každý z nich momentálne prežíva krízové životné obdobie a tak si chcú poriadne vyhodiť z kopýtka, odreagovať sa a zaspomínať na staré časy. Ožerú sa, skočia do jacuzzi a stane sa im niečo úžastné. Posunú sa v čase o dvadsať rokov dozadu. Ocitnú sa v roku 1986. Zažijú dobrodružstvo, ktoré radikálne zmení ich životy. *** ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

John Cusack proste nema komedialni talent, tvrdim uz to drahno let a tohle je dalsim dukazem. Proste na podobne role se nehodi, a tak veskerou komedialnost prebiraji druzi dva kolegove, Rob Corddry a hlavne Craig Robinson. Nicmene, celkem zajimavy namet (prirovnal bych to k Navratu do budoucnosti, riznutemu Parbou ve Vegas) je zabity jednotlivyma scenama, ktere jsou nedotazene, pokazde si rikate, ze by to prece slo natocit lip. Cely film pak pusobi strasne nesourodym dojmem, porad vam nekde neco chybi. Jako by byl reziser zhuleny a pokazde mu dosla trava. A tak v celkovem souctu jsou na filmu nejvtipnejsi kostymy a la zacatek 80. let. Nicmene, pokud tuto komedii neuvidite, neprijdete zhola o nic...ani o ztraceny cas. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to pohodově, víc, než většina americkejch komedií a o mnoho víc, než bych čekal :o) Svůj účel to splnilo, takže dávám silný tři špendlíky i přes pár dost vodpornejch vtipů, ale takoví asi my muži už jsme :D Na večerní pokoukání s přáteli a lahvemi či kuřivem hodně dobrý. [7/10 červenec 2010] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama