Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

freddy 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie, u které jsem se perfektně pobavil a kterou jsem si náramně užil. Nebýt účasti mého velice oblíbeného herce Johna Cusacka, nevím, jestli bych měl vůbec snahu si tento film obstarat a kouknout se na něj, ale protože zde tanhle můj oblíbený herec hraje, neváhal jsem ani na okamžik, film jsem si zakoupil a podíval se na něj a výsledek je takový, že jsem samozřejmě velmi nadšený. Mělo to zajímavý nápad, bylo to vtipné, bylo to originální, bylo to zajímavé, bylo to fajn. A ten look 80. let, to byla velice příjemná retro výprava zpátky do minulosti, kdy Michael Jackson byl ještě černoch, kdy lidi poslouchali hudbu ve walkmanech a kdy jsem ještě nebyl na světě. A proto vnímám námět tohoto filmu jako velice nápaditý, stálo za to se na tenhle film podívat, rozhodně svého času s tímto filmem stráveným nelituji. A ten konec, to už byla jen taková třešnička na dortu ("Je špatné využít znalosti budoucnosti k osobní prosperitě a zbohatnutí?"), kterou jsem si vychutnal. Jako vždycky skvělý Cusack je doplňován kvalitními hereckými výkony v podání ostatních herců, obzvláště Rob Corddry dokazuje, že má komediální talent, a jeho výkon je snad dokonce v tomto filmu nejlepší ze všech. Ve vedlejší roli potom samozřejmě potěšil Chevy Chase. Tahle komedie si ode mne vysloužila čtyři hvězdy a rozhodně jsem ji neviděl naposledy. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Traja štyridsiatníci sa vyberú na víkendový flám do malého, horského hotela. Sú to starí kamaráti, ktorí toho spolu hodne prežili. Každý z nich momentálne prežíva krízové životné obdobie a tak si chcú poriadne vyhodiť z kopýtka, odreagovať sa a zaspomínať na staré časy. Ožerú sa, skočia do jacuzzi a stane sa im niečo úžastné. Posunú sa v čase o dvadsať rokov dozadu. Ocitnú sa v roku 1986. Zažijú dobrodružstvo, ktoré radikálne zmení ich životy. *** ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tejto komédie sa nikto neubráni dojmu, že všetko už kdesi videl. Vznikol zlepenec dávno použitých nápadov do taškarice vhodnej do komerčných televízií. Kde-tu dobrý vtip je vzápätí vystriedaný trápnou scénou, predpokladám, že sa zainteresovaní pri natáčaní dobre bavili, miera zábavy u divákov je priamoúmerná ich intelektu a čo očakáva od žánru komédia. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 6/10/// PLUS: námět a zápletka, vtipné momenty a situace, poutavý a zábavný děj MÍNUS: dalo se z toho vytřískat ještě o něco víc, čekal jsem že se budu smíchy válet po zemi, to se bohužel nestalo./// Shrnutí: Suprově oddechová a zábavná komedie, která je šmrncnutá sci-fi zápletkou a to já věru rád. Nejlépe se na to kouká s lahvinkou piva a s partou přátel. Rád se podívám znova, protože mě určitě nějaké hlášky a odkazy unikli. Závěr mohl být vyřešen jinak, ale nemůžeme chtít všechno. Takže určitě velká spokojenost./// Celkem 72%/// ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno