Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

oLí 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to pohodově, víc, než většina americkejch komedií a o mnoho víc, než bych čekal :o) Svůj účel to splnilo, takže dávám silný tři špendlíky i přes pár dost vodpornejch vtipů, ale takoví asi my muži už jsme :D Na večerní pokoukání s přáteli a lahvemi či kuřivem hodně dobrý. [7/10 červenec 2010] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zhruba do půlky překvapivě v pohodě, pak už ta zábava šla z kopce dolů. Což je zajímavý, člověk by řekl že ta pravá sranda vypukne až co ti čtyři ptáci vylezou z výřivky na zimních radovánkách v roce '86... No každopádně jako celek je to celkem ucházející komedie o navrácení se v čase zpátky tam, kde ještě život nestál za úplnou hovnosračku. Říkám, ujde to. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádná bomba, ale povedená komedie s vydařeným tempem určitě ano. Neradil bych si nad jejím průběhem moc lámat hlavu, ale zásoba fórů - některé jsou na bázi tělních tekutin - je slušná, a to je nejdůležitější. Narážky na 80. léta byly výtečný, hlavně při pohledu na walkmana sem se upřímně zasmál, nicméně jsem rád, že se všechen humor netočil jen kolem nich. Největší zásluhu na vřelém přijetí komedie má ale složení ústředních ztroskotanců. Když nepočítám to malý obtloustlo, charisma jim určitě nechybělo. Podobnou komedií s partou sympaťáků je Pařba ve Vegas. Alternativa: Hangover. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna prdel tezici z napadu Navratu do budoucnosti, kde se particka tri naprosto ultimatnich zkrachovalcu a neskutecne sympatickejch idiotu dostane zpatky v case a zacne delat bordel. A i kdyz tu jsou ctyri, opravdu myslim tri, protoze Duke je tu naprosto k nicemu, zbytecnej a nezajimavej a mezi trojku Cusack, Corddry a Robinson se absolutne nehodi. Z vedlejsich roli jeste musim zminit ultimatniho Glovera a hlavne asi tak na sto let vypadajiciho Chase. No a o nic jinyho tu v podstate nejde, slet dementnich vtipku, chlastacek, fuckujicich hlasek, proste parta kamosu utrzena ze retezu. A ve vysledku je to kurevska zabava nemajici hluchy misto. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě neproměněná šance na výtečnou komedii, protože ten samotný nápad okořeněný návratem do osmdesátek by mohl být (v rukách daleko lepších scénáristů) vyloženě terno. Obsazení není nejhorší (hned dva oblíbení herci- Cusack/Caplan), ale ten mamrd, co tam hrál "čtyřicetiletýho Stiflera" byl celý film vyloženě na pěst. Potěšil ještě Chevy Chase (asi aby byl dojem osmdesátek dokonalý), ale jinak je Hot Tub Time Machine slátanina, která přesně neví, co vlastně chce... A ten závěr, že jen úspěšní a bohatí stojí za to, abychom se s nimi kamarádili, byl opravdovou ódou na konzumní společnost. Hodně slabé dvě hvězdy, škoda. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama