Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $50,287,556Tržby Celosvetovo $64,409,159Tržby za predaj DVD v USA $22,407,790 //počet predaných kusov 1,229,493║ Prvotriedna suchá pitomosť, kde je asi najlepší chlap bez ruky a záver filmu, ináč strašné rutinné. /25%/ ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Po hodně nepovedených komedií...např. posledních Prcičkách, přišla zábavná komedie o cestování časem prostřednictvím výřivky...hlavní čtyřka ztroskotanců vedená Johnem Cusackem hraje dobře...dialogy jsou sice dost sprosté, nicméně zábavné a mají spád...stejně jako celý film + nostalgické 80tky...75 % ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Z námětu se dalo rozhodně vytěžit víc. Chvílemi hodně trapné vtípky (blow job, neustálé zvracení) a cenzura aby vypípávala v každé větě aspoň tři f**k (čeho je moc, toho je fakt moc), ale celkový pocit není tak špatný. Back to the future ani Hangover to není, ale konečný Lougle a Home Sweet Home mi vykouzlil široký úsměv na tváři. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Prozatimní komedie roku? Nejspíše ano. Něco takového jsem tušil už oři obsazení Johna Cusacka. Ten chlap prostě neumí šlápnout vedle. Logické nesmysly, co se hrátek s časem týče neřeším. Bavil jsem se celou dobu. I ty nejotřepanější a nejnechutnější vtípky (where did the squirrel go?) jsou zde dovedeny k mé maximální spokojenosti. Díky výletu do osmdesátých let dává Hot Tub Time Machine vzpomenout na takové hity, jakými byly komedie s rodinou Griswoldových. Některé scénky se mi tak zaryly do paměti, že si je raději připomenu vždy, když vidím komedii z opačné poloviny měřítka zábavnosti. Martinu Navrátilovou, Black Eyed Peas ani "I'm his father" mi z hlavy jen tak něco nevymaže. Královská podívaná i po několikanásobné projekci. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Ten film je hrozná píčovina, ale je to vtipná píčovina a mě to pobavilo. Pařba ve Vegas byla evidentně inspirací a třeba scéna se chcanim na záchodě je prakticky stejná. Originalitou tenhle film zkrátka moc neoplývá, ale mně je to jedno. Prostě po dlouhý době zase nějaká totálně ujetá komedie, u který jsem měl několik výbuchů smíchu. 90% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama