Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Alebo ako by mal systém fungovať. Film plný optimizmu, ktorý sa dokonale mieša s tragédiou. Nepamätám si, že by som videl za poslednú dobu tak výrazne ľudský film s krásnym posolstvom, ktorý je ešte k tomu plný všakovakých klišé skrytých v pôsobivom prevedení Bollywoodu. Aamir Khan je výborne napísanou postavičkou a jeho dvaja kolegovia prebudia v divákovi rovnaké sympatie ako on. Iste smeruje to k úplne logickému vyvrcholeniu, ale všetky tie malé drámy a veľké rozhodnutia posúvajú film na inú rovinu. Skvelo sa dá pritom zasmiať a rovnako je to veľmi dojímavé. Film, ktorý síce nie je tak uspievaný, ale srdce má obrovské. Pre mňa asi najlepšia ukážka toho, čoho je Bollywood schopný a prečo ho tak strašne milujem. ()

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Bollywoodem dopadlo celkem slušně. Tři idoti jsou zábavným a milým filmem, který dokáže místy trochu dojmout, a jeho poměrně napálená stopáž o 170 minutách uteče jako voda. Překvapivě ani hudební vložky mě vůbec nerušily. Chvílemi je to trochu naivní nebo přitažené za vlasy, ale to k produkci Bollywoodu nejspíš patří a nijak zvlášť to neobtěžuje. Spokojenost. 85% ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitní komedie, která mě spíše překvapila v dramatických pasážích, které se mě opravdu dotkly. Ukázalo takzvanou sílu přátelství, kterého si opravdu ceníme. I když to zfilmovali indiáni, tak to nebylo úplně kýčovité jejich pošahanýma tanečníma kreacema, které se tam museli objevit samozřejmě, bez toho by to prostě nebylo ono, i to se dalo skousnout. Sumasumárum jeden z kvalitnějších filmů z Indické produkce. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

můj křest indickým filmem dopadl dobře, i když víc jich asi vidět nemusím, jestli tohle byl jeden z jejich TOP. Komedie byla podařená a v první polovině jsem byl nadmíru spokojen. Dokonce i s těmi jejich písničkami a tanečky. Všechno šlapalo jak má - mělo to nápad, šmrnc i dobré tempo. Pak se to nějak zlomilo a stal se z toho slaďák a doják a začali hodně tlačit na pilu v emocích. Asi to k indickým filmům patří - happyendy se vším všudy. Tohle je teda jeden z nich. Přesto se mi to vcelku líbilo a snad i lepší tři hvězdičky si ode mě vysloužil. Podruhé bych však ty skoro tři hodiny nejspíš nevydržel. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Tak já si myslela, že Korea bezpečně vede v počtu sebevražd studentů, kteří pak šeptají různě po školních chodbách a on je to nějaký celoasijský jev. Nicméně, něco tak úžasného jsem opravdu nečekala. Aamir mi dodal naději, že i přes pokročilý věk může vypadat člověk jako praštěný studentík, hurá. A vůbec, těmi dokonalými výrazy ve tváři vlastně hrál i beze slov. A také jsem si uvědomila, že mám i to velké štěstí mít přátele takového ražení. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Rola Rancha bola ponúknutá Shahrukh Khanovi, ktorý ju však pre nedostatok filmovacích termínov odmietol. (Laslo)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Film bol natočený odzadu, súčasné scény boli natočené prvé a potom scény na vysokej škole. (DEGESH)

Reklama

Reklama