Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kouzlo, o tom žádná. Líbil se mi i styl humoru, inteligentní a nevtíravý. Kluci jsou sympatičtí, Virus pro mě byl naopak na hraně snesitelnosti. Problém je ale v tom, že to bylo tááák strašně dlouhý. A tam, kde jsem se pravděpodobně měla dojímat, jsem se nedojímala. Na druhou stranu musím uznat, že mě tentokrát chytil i hudební doprovod. 3* ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano prosím.. více takových filmů, aby byl svět veselejším a barevnějším a kouzelnějším. Bavilo mě to od začátku do konce, přestože to má 3 hodiny a je tam řada pěvecko-tanečních čísel. Např. pěvecko-taneční číslo na hajzlu... nevím, jestli jsem zrovna musela vidět Indy na hajzlech, jak pískají na prsty. A ta taneční čísla byla vůbec nejvíc humorná - hlavně to zamilované, jak vyměnili 4 interiéry a exteriéry a několikery kostými během jednoho songu - to muselo být asi hodně finančně náročné. By mě zajímalo, kdo odkud ukradl ten joke s testy - já ho znám třeba už z reklamy na losy, ale ten, kdo byl původce tohoto "triku" to vymyslel moc pěkně:) Velké plus filmu? Už umím předvést jak nastartuje indukční motor (na 1:00). Jinak i ve vážných situacích to prostě působilo komicky - když spadl z nevímkolikátého patra na beton a ještě žil? A pak místo hlavy nebo vnitřního krvácení mu operovali nohu? A nekomentuju ten porod radši vůbec :D Konec byl ale nejlepší... šok co? Doporučuju všemi deseti a nenechte se odradit tou délkou. pockat on spadl z nevimkolikateho patra na beton a jeste zil? a pak misto hlavy nebo vnitrniho krvaceni mu operovali nohu? ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitní komedie, která mě spíše překvapila v dramatických pasážích, které se mě opravdu dotkly. Ukázalo takzvanou sílu přátelství, kterého si opravdu ceníme. I když to zfilmovali indiáni, tak to nebylo úplně kýčovité jejich pošahanýma tanečníma kreacema, které se tam museli objevit samozřejmě, bez toho by to prostě nebylo ono, i to se dalo skousnout. Sumasumárum jeden z kvalitnějších filmů z Indické produkce. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi jeden indický kuchař říkal, že kdyby u nás vařili a kořenili jídla, tak jak jsou zvyklí, lidi by se tady z toho posrali. Věřím, že by se tohle dalo říct i o jejich filmech, ale naštěstí jsou 3 idioti natočení hodně porzápadně Jasně, je to Bollywood a i tam indická megastar Amir Khan, tancuje a zpívá se tam (asi jenom dvakrát nebo třikrát), ale není to exotičtejší, než třeba Milionář z chatrče.Když se od toho člověk odprostí, tak si to užije daleko víc, než většinu všedních komedií a pohodovek Strašně moc krásný a pohodový film. Nevím nakolik je to ukotvené v bollywoodských trendech a pro mne je to defacto první zkušenost s indickou kinematografií (vyjma krátkých filmů pro dospělé a kurzů vaření), ale sedlo mi to moc. Má to sice tříhodinovou stopáž, ale střídá to momenty, které by si nezadali s Pařbou ve Vegas a scény, které bych fakt od filmu s názvem 3 idioti nečekal, takže to vlastně uteče hodně rychle a příjemně. Za mne 9/10 jak vyšitých a přemýšlel jsem dokonce nad absolutním hodnocením. Kdybych chtěl, tak tomu filmu vysměju a strhám ho během minuty, ale proč bych to dělal, hodnocení má být subjektivní, ne? Jestli někdo hledá pohodovou, trochu neobvyklou komedii, tohle je jasná volba a v IMDB 250 je to naprosto právem. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Vidhu Vinod Chopra, Rajkumar Hirani, Abhijit Joshi .. Once upon a time in Indian College. _ Před pár dny jsem na chvostu žebříčku IMdb TOP 250 narazil na snímek s nicneříkajícím názvem „3 Idiots.“ Samozřejmě mi to nedalo a film, bez jakéhokoliv dalšího obeznamování, jsem začal shánět. Už při obstarávání mne lehce zarazilo doplňkové 'Hindi'. Jelikož jde o kinematografii, kam se již nějaký čas chystám plně vkročit (Earth, Lagaan a několik dalších kousků mi doma už leží), přišlo mi, že by to nemusela být ze startu nejhorší volba. Avšak další menší šok nastal v momentě, když se mi při spuštění na přehrávači objevilo závratných 2:51:07 ! Při tom (nézrovna)málu, co o Bollywoodu vím, se mi okamžitě vyobrazila představa spousty vaty v podobě tanečních a pěveckých čísel (které tam samozřejmě jsou, ale ne tolik a už vůbec nejde o nic nesnesitelného - nuž, asi mne Danny Boyle proškolil dostatečně). Z herců, které neznám, mne zaujal zejména Aamir Khan a to hlavně tím, že vypadal jak mladá verze Toma Hankse. Při samotné projekci mi tak dlouho netrvalo se aklimatizovat, divných či barevných filmů jsem již viděl spousty. Přebarvenost, občasnou kýčovitost a jednoduchou, přesto silně fungující, dějovou linku tak nebyl problém přijmout a plně se naladit na maximální zážitek. Zkrátka AAL IZZ WELL. ___ Něco takového, pocitově emocionálního, místy skvěle komediálního, místy až přepáleného a pak zase dojemného jsem zažil naposledy, když jsem „tenkrát objevil“ Jižní Koreu. 100%. Není to střízlivé, ale momentálnímu zážitku zcela adekvátní. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Jedná sa o prvý film v histórií indickej kinematografie, ktorému producent Vidhu Vinod Chopra povolil legálne uvedenie celého filmu na serveri YouTube už dvanásť týždňov po uvedení v kinách. (DEGESH)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)

Reklama

Reklama