Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (991)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Čudné, nezávislé, bláznivé aj inteligentne viacvrstvové. Humor suchý, absurdný aj čierny. Dosť často som sa smiala. Výsledok bol trochu rozpačitý, ale film ako taký je zábavný a osviežujúci. Okrem toho, teraz je už isté, že Ewan McGregor si Obi-Wana Kenobiho nezahral len tak. On je ozajstný rytier Jedi! A George Clooney tiež ;-) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Líbilo v jednotlivostech, ale celek je až příliš ujetý. Máme věřit více věcem, než jsme ochotni si připustit. Smrdí mi to alibismem pro to, že Heslov nedokázal z takového námětu a typově naprosto přesně zvolených herců vyždímat více než jenom přežvykující kozu, Georgův jiskřivý pohled a vysmátou polní základnu. Má to své momenty… a všechny je najdete v traileru. Škoda. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Je to taká absurdná divočina. Miestami to je vynikajúce (miesta, ktoré ste mohli vidieť v traileroch) a miestami to kríva. G. Clooney si svoju rolu užíva a je evidentne najlepším faktorom celého filmu. Ja proste verím, že on skutočne Jedi je :). Ostatní herci to zvládajú výborné, ale nie každého rola ma toľko možností a preto sa často krát stáva, že film sa dostáva do takej tupej polohy (kde sa nie je ani na čom smiať ani plakať). Celkovo by to asi chcelo vyhrať sa viac s hlavnou myšlienkou (ktorá je bohovská) a nie len tak plytko pretekať medzi situáciami. Malo to svoje čaro, ale celkovo to nezabralo až tak. Trailer si ale pustím znovu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť šialená vec, tento film. Ostane mi záhadou ako na takú prkotinu dokázali zlákať tak slávne mená, ale stalo sa. Pár humorných situácií sa tu nájde, ale keď už točím šialenosť, tak sa ju snažím aj tak podať. Ten vážnejší tón s jemným, občasným humorom filmu veľmi nesedí a výsledok môžte v pohode zaradiť k jednohubkám, na aké si po týždni ani nespomeniete. Jedine, že by sa tu "zíralo" i na iné "kozy". To by film možno obsadil popredné miesta v top 200...40%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

V jednotlivých scénkách místy geniální jako třeba nehoda na poušti při rozhánění mraků :-). Jinak to ale hlavně táhnou megahvězdy a někdy opravdu scénář nedrží moc pohromadě. Já ale mám MekŘehoře rád a George a tak mi to přišlo OK. Doudám, že na vedení ISILu US. Army už také nasadila nějakou podobnou partičku supervojáků. Za mne je to tedy jen za tři recyklovatelné zbraně Predator. * * * ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 32,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 69,1 mil. (NIRO)
  • Lyn Cassady (George Clooney) vysvětluje Bobu Wiltonovi (Ewan McGregor), že jeho prací je být "válečníkem Jedi". Ewan McGregor hrál Jediho Obi-Wana Kenobiho v několika filmech série Star Wars. (c.tucker)

Reklama

Reklama