Reklama

Reklama

Muži, co zírají na kozy

  • USA The Men Who Stare at Goats (více)
Trailer 3

Reportér Bob Wilton se snaží zapomenout na rozpadlé manželství a hledá velký námět pro svůj příští článek. Potkává agenta speciální jednotky Lyna Cassadyho, který mu odhalí existenci tajné vojenské jednotky, jejímž cílem je změnit válku tak, jak ji známe. Zakladatel této jednotky zmizel a Bob se přidává k pátrací misi, kterou vede Cassady. Aby přežil tuto dobrodružnou výpravu, musí Bob čelit nepřátelům, o kterých se mu ani nezdálo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (991)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z těch filmů, kde trailer ukázal všechny nejlepší momenty, co film nabízí. Jak z traileru ty ústřižky vyznívají zábavně, tak ve filmu jsou jen suchou odezvou. Bohužel i těch krátkých 94 minut mě připadalo, jako by film trval přes dvě hodiny a ke konci jsem prožíval silnou nudu a těšil se na závěrečné titulky. Nevyužitý potenciál a to jsem se po tak parádním traileru a obsazení na tento film těšil. Mé hodnocení 2 hvězdičky… ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Obsazení je mega hvězdný a příběh originální a se super nápadem o vojácích s nadpřirozenýma schopnostma, ale ta zábavnost, ta zábavnost, čekal jsem daleko víc, občas to sice vyprodukuje nějakej podařenej fórek, ale celkově to je hrozně utahaný a chvilkový zábavný momenty to moc nevytrhávaj. Naštěstí to ale nad vodou drží skvělej psionickej super elitní jedi Clooney, vystrašenej reportér McGregor a v menších rolích Spacey a Bridges, ale podle mě se z tohohle tématu daleko vytáhnout o hodně víc. Slabší 4* ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ani neviem o čom to vôbec bolo... pomerne šialené, taktiež by som súhlasil s coenovsky "líznuté", avšak 94min nevravím ubehne ako voda, ale o no je to o všetkom a následne hneď o ničom. Daná smotánka potešila, hlášky boli fajn inak paranormal activity na LSD... asi veľké očakávania no a nakoniec žiadna sláva 5-6/10 ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

V jednotlivých scénkách místy geniální jako třeba nehoda na poušti při rozhánění mraků :-). Jinak to ale hlavně táhnou megahvězdy a někdy opravdu scénář nedrží moc pohromadě. Já ale mám MekŘehoře rád a George a tak mi to přišlo OK. Doudám, že na vedení ISILu US. Army už také nasadila nějakou podobnou partičku supervojáků. Za mne je to tedy jen za tři recyklovatelné zbraně Predator. * * * ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Značně netradiční komedie, kterou ocení zejména milovníci satiry. Škoda, že tak skvěle obsazený film nedrží moc pohromadě vinou až příliš mnoha flashbacků, které samy o sobě jsou velice vtipné, ale z filmu dělají nekonzistentní dílo. I přes řadu výhrad je ale tenhle film chutným filmovým zákuskem pro milovníky absurdního humoru. (70%) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Lyn Cassady (George Clooney) vysvětluje Bobu Wiltonovi (Ewan McGregor), že jeho prací je být "válečníkem Jedi". Ewan McGregor hrál Jediho Obi-Wana Kenobiho v několika filmech série Star Wars. (c.tucker)
  • Postava brigádního generála Deana Hopgooda (Stephen Lang) je založena na generálmajorovi Albertu N. Stubblebineovi III. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno