Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

rawen 

všechny recenze uživatele

Musím oproti Little Britain UK snížit hodnocení, je to fajn, ale z vody se vařit nedá donekonečna. Několik fajn scének, jinak už spíš balast. 6/10 PS: kulturisti, 200 kilová nahá dáma, chcací a zvracecí dáma, kojení - to už je maličko žumpa, preferuju více inteligentnější humor, nejvíc se mi líbilo zakončení nekonečného seriálu scének s Andym Pipkinem :) ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Když se člověk pohodlně usadí k dokumentu tohoto formátu, který mu otevře obzory a nenásilnou, věcnou a decentní formou jemně shrne a podtrhne charakterové stereotypy dvou velkých národů, problematiky znalý gentleman se jen lehce pousměje a kývá hlavou. Miniseriál si dělá srandu ze všeho ale málokdy z opravdových národních stereotypů. Popravdě dost těžce stravitelnými prostředky. Je to nechutný, prvoplánový,zvrhlý ale semtam i docela zavánějící inteligentní narážkou. Smál jsem se. jenomže když já se na nějakou komedii koukám v kině, směju se prakticky všemu a to hodně. Rozhodně v některých dílech najdete legendární kousky jako ,,Perfektní cvičba''. Nevim jak vy, ale já se smál, snažil nekoukat, proklínal tvůrce a věděl, že se na to podívám znovu a znovu :-). Jednotlivé skeče jsou moc dobré.. ALE (virbl) vykrádají sami sebe.. jde o variace na 3-4 scénky, které provázejí celý seriál a to je pro mě sakra málo. Normálně se podá několik návrhů a vybere se jeden. Oni snad natočili všechny. kdybych viděl jeden jakýkoliv díl, dám 4,5 ale takhle, po shlédnutí kompletu, jdu dolů. Fungující rovnici používat pořád dokola by od fyziky odradilo i Einsteina ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Proč do všeho motat USA. Je to akorát na škodu. Samozřejmě, tak jak jsem to čekala, poameričtění kazí dojem. Humor docela výrazně opadá, avšak staré dobré známé postavy (netvrdím, že všechny) si zachovaly svoji image a nabízely pořád stejnou porci srandy. Ovšem já nemám ráda změny a tady jich je až příliš. Největší problém: změna prostorů, změna postav v gagech ( viz Sebastian a prezident). Bezkounkurenční dvojka to ale pořád zachraňuje a ty čtyři hvězdy si zaslouží. Až mě bolí u srdce, že se musím po čtvrté řadě už rozloučit. ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - DOKONALÉ. Nevěřim jsem tomu, že může vzniknout seriál absolutně bez souvislého děje, který bude mít pouze nespočet hlavních postav, které hrají dva herci. Každý díl má na svědomí neuvěřitelné množství gegů a vtípků, které si budete neustále opakovat. Pravdou je, že v normálním životě by jste se nechtěli stát obětí tohoto "drsného humoru", ale od gauče se budete smát. Tedy pouze pokud jste otevření a nevadí vám otrlí humor, který nešetří nikoho. (90%) ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama