Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o drsném životě na střední škole Suzuran sleduje jednu životní epizodu madého Genji, který nastoupil na nejtvrdší japonskou střední školu proto, aby dokázal otci, že na to má, a že po něm bude moci převzít vedení klanu Ryuseikai. Nejdřív ale musí porazit zdejšího favorita Tamaa Serizawu. V tom mu pomáhá nejneúspěšnější absolvent Suzuranu Ken Katagiri svými radami. (Draugen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Vobec sa necudujem, ze toto si medzi japonskou omladinou stihlo ziskat prakticky hned po premiere obrovsku popularitu. Tolko adrenalinu by hadam aj z Romerovych zombikov spravilo Snyderovych sprinterov ;-) . Navyse to, co zo zaciatku vyzera ako velmi svizna a drava upomienka / variacia na 80´s b-ckove akcie (hlavne hudba) na cele s Class of 1999 (skolske prostredie a studentske bojove frakcie stojace proti sebe) sa postupne meni na vyborne natocenu, zahranu a emocne silnu odu na priatelstvo. A hoci film vychadza z japonskej mangy, natocene je to takmer permanentne "zapadne", pricom zaverecna "burly brawl" je sposobom nasnimania velmi "korejska" :-) . Tesim sa na druhy diel, dufajuc ze nepojde iba o variaciu videneho. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Takaši Miike vytvoril neskutočne akčný film plný old-style bojových scén, humoru a napätia. Zároveň je to však aj o priateľstve, súdržnosti, lojalite a ceste za naplnením snov a očakávaní. Scenár je do detailov prepracovaný, viaceré momenty som si po zhliadnutí filmu pozrel znova a až potom zapadli na svoje správne miesto v rozprávaní. Geniálne. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Masakr, tohle byl MASAKR! Je to film, kterej má na ksichtu napsaný "s ničím se nesrat, jít do toho po hlavě i za cenu monoklu a nenechat se zastrašit!". S divákem se to nepáře a hned od začátku si užijeme tak perfektní bitky (jednotlivců i početných skupin), že se člověk ani nestihne skoro nadechnout. Herci jsou výborně vybraní, casting se rozhodně povedl, o prostředí, ve kterým se to odehrává, ani nemluvím a soundtrack všechno pěkně podtrhuje. Rozhodně stojí za podívání, protože "Dobytí je jenom sen." - "Nebuď si tak jistej." ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Takashiho nemám moc v oblibě, ale tohle mi přišlo jako od někoho úplně jiného a daleko daleko lepší. Jde o boj studentů o ovládnutí nejdrsnější školy. Ovládnutí ne pilným studiem umění a skvělými výsledky v matematice, ale v boji na blízko. Scénář je jednoduchý, ale v pohodě to stačí. Na tohle se asi budu snažit lákat lidi, co se z nějakých důvodů bojí asijských filmů. Není to tak umělecké, je to nabité akcí a spád to má taky výborný. Nebude hrozit, že by si někdo pletl herce, protože každý má jiný účes, zuby nebo dokonce masku přes ústa. V těchto parametrech se to daleko víc podobá současným blockbusterům, jen je to víc kompaktní. No a taky bych to odhadl na 15+, což mají lidi radši. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nečekal. Úplně mě to přišpendlilo k obrazovce. Vychutnával jsem si tenhle akční nářez od začátku až dokonce. Má to snad vše, co od takových filmů očekávám. Od parádní atmosféry, kterou podporuje ještě výborná hudba, která má šťávu a říz, přes zběsilé souboje až po herecké obsazení. A ten závěr. Ten mě opravdu navnadil na druhý díl a to čekání na něj bude opravdu dlouhé. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama